Υλικά
Υλικά
30 γρ. τζίντζερ κονφί σε σιρόπι
5 κ.σ. μέλι
4 πορτοκάλια
Χυμός 2 λεμονιών
Κανέλα σε ξύλο
10 σπόροι πράσινου κακουλέ
Παρασκευή
Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, κόβουμε τις φλούδες τους σε λεπτές ροδέλες και τις βάζουμε σε ένα ρηχό πιάτο.
Μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε το μέλι με το χυμό του λεμονιού.
Προσθέτουμε την κανέλα και τον κακουλέ και ζεσταίνουμε για 5 λεπτά, έως ότου πάρουμε ένα όχι πολύ παχύ σιρόπι.
Προσθέτουμε τα κομμάτια του τζίντζερ και περιχύνουμε με το ζεστό σιρόπι τα πορτοκάλια.
Καλύπτουμε και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.