ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το νέο cocktail μενού του Gigifioggos απογειώνει το κρασί

Ο Gigifioggos σηκώνει αυλαία και προτείνει κοκτέιλς, σχεδιασμένα από τον ταλαντούχο Άρη Χατζηαντωνίου που φέρνουν το κρασί σε πρώτο πλάνο.

Το νέο cocktail μενού του Gigifioggos απογειώνει το κρασί

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου από τις 7μ.μ. και μετά ο Gigifioggos ανοίγει την αυλαία για το νέο cocktail κατάλογο και μας προσκαλεί στην πρώτη επίσημη δοκιμή του.

Η καινούργια cocktail κολεξιόν για το φθινόπωρο - χειμώνα σχεδιάστηκε από τον αεικίνητο και ταλαντούχο Άρη Χατζηαντωνίου. Ο Άρης μετά από πολλά πειράματα, δοκιμές, αλλαγές, έρευνες σε υλικά και τεχνικές αλχημείας, συνέθεσε μια σειρά signature ποτών must taste.

Το νέο cocktail μενού του Gigifioggos απογειώνει το κρασί

To κοινό σημείο αναφοράς στις 8 πρωτότυπες μείξεις, είναι το κρασί. Για πρώτη φορά ένα μενού ρίχνει τον προβολέα στον οίνο με τέτοιο ξεχωριστό τρόπο. Σε κάθε ποτό η παρουσία του γίνεται με διαφορετική προσέγγιση και είναι καθοριστική αναδεικνύοντας όλα τα συστατικά. Για παράδειγμα στο μεσογειακό Gigi spot το ξηρό κρασί γίνεται ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο gin, στην μαστίχα και τα εσπεριδοειδή. Στην περίπτωση του πειραγμένου Zombie, στο Gigi Zombie, το κόκκινο κρασί κλέβει την παράσταση δίνοντας πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα εκδοχή του αγαπημένου κλασικού cocktail. Εξίσου ενδιαφέρον είναι το Vino Rum Fashioned με ρούμι, εσπεριδοειδή, cherry bitter και homemade σιρόπι από κόκκινο κρασί. Ιδανικό για το χειμωνιάτικες βραδιές είναι το Grapes and Apples, στο οποίο πρωταγωνιστούν ενισχυμένοι οίνοι και σπιτικό σιρόπι λευκού οίνου. Τέλος γι αυτούς που αγαπούν τα γλυκά κρασιά πρέπει να δοκιμάσουν το Wine Smoothie, ένα καινοτόμο ποτό με απίστευτη κρεμώδη υφή.

Στη λίστα εκτός από τα signature βρίσκουμε και μια επιλογή από τρία perfect serve Gin Tonic με διαφορετικά Premium gin και γαρνιτούρες.

Τέλος. αξίζει να ρίξετε μια καλή ματιά στην κατηγορία all around favourite classics. Όπως λέει και το όνομα της περιλαμβάνει διάσημες συνταγές σερβιρισμένες με τον καλύτερο τρόπο εμπνευσμένο από τις αυθεντικές εκτελέσεις. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το French 75, το Bloody Mary το Boulevardier και το Negroni.

Gigifioggos | Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι | 2105745985

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό