ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το Athens Bar Show επιστρέφει για δυο μέρες στο Γκάζι

H έκθεση που συγκεντρώνει σε ένα μόνο μέρος όλη την βιομηχανία των spirits και των bars επιστρέφει 9 και 10 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι ακόμα πιο ανανεωμένη, μεγάλη και επίκαιρη από ποτέ! Διαβάστε τι δεν πρέπει να χάσετε.

Το Athens Bar Show επιστρέφει για δυο μέρες στο Γκάζι

Μας έλειψε, μετά την αναγκαστική διακοπή λόγο covid, φέτος όμως η μοναδική εκπαιδευτική έκθεση θεσμός για ιδιοκτήτες bar, bartenders, εισαγωγείς, εταιρείες ποτών, παραγωγούς, διανομείς, f&b managers και όσους ακόμα ανήκουν στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας επιστρέφει πολύ δυναμικά και καταλαμβάνει όλους τους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης.

Για δυο μέρες σύσσωμες οι εταιρείες που παράγουν, εισάγουν και διανέμουν ποτά θα παρουσιάσουν στις εντυπωσιακές pop up κατασκευές τους, την γκάμα των προϊόντων τους δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να ξαναθυμηθούν κλασικές ετικέτες και να ανακαλύψουν τις νέες προσθήκες. Η γνωριμία είναι πιο ουσιαστική καθώς θα συνοδεύεται από δοκιμές και ειδικές γευσιγνωσίες.

Το Athens Bar Show επιστρέφει για δυο μέρες στο Γκάζι

Πέρα από τις δοκιμές, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ δεκάδες masterclasses με θέματα που σχολιάζουν την επικαιρότητα του κλάδου, δίνουν λύσεις στις νέες προκλήσεις και ενεργοποιούν την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Για παράδειγμα την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 11:40 ο Danil Nevsky θα μοιραστεί μυστικά για το πως να κατακτήσουμε την παγκόσμια bar σκηνή, ο Γιάννης Κοροβέσης στις 13:50 θα δώσει πληροφορίες για τον πλούτο της Ελληνικής γης και τα Ελληνικά αποστάγματα, ο Giacomo Giannotti στις 14:50 θα μυήσει στις αρχές τις sustainability και της δημιουργικότητας και στις 15:50 o Νίκος Μπάκουλης, ο Walter Meyenberg, o Isac Melander και ο Odd Strandbakken θα μιλήσουν για τις αλλαγές που συνέβησαν με την πανδημία και τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. Αντίστοιχα την Τετάρτη 10/11, το πρόγραμμα είναι γεμάτο με θέματα όπως τα non alcoholic spirits, την άνοδο των bars γειτονιάς, την επόμενη μέρα των bars των ξενοδοχείων και την αξία των sustainable bars. Οι ομιλητές είναι διακεκριμένοι και αξιόλογοι επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό με ονόματα σαν τους Θάνο Προυναρούς, Βασίλη Κυρίτση, Νίκο Μπάκουλη, Στέλιο Παπαδόπουλο, Γιώργο Καβακλή, Τεό Σπυρόπουλο, Παναγιώτη Καναβέτα, Αλέξανδρο Σουρμπάτη, Αλέξανδρο Γκικόπουλο, Μυρσίνη Σπανέλη και Alex Ouziel, Alexander Gabriel, Anistatia Miller, Daniyel Jones, Diego Ferrari, Erik Lorincz, Ian Burell, Jared Brown, Salvatore Calabrese, Steven Oslon. Συνολικά θα ανέβουν πάνω από 65 σεμινάρια και θα φιλοξενηθούν πάνω από 90 ομιλητές.

Αν είστε επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας προσθέστε στην agenda σας τις ημέρες του Athens Bar Show 9 και 10 Νοεμβρίου και δείτε από κοντά όλα όσα συμβαίνουν τώρα στο χώρο του bartending και του Spirits συμμετέχοντας στην έκθεση που πυροδοτεί τις νέες τάσεις

Athens Bar Show | Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 | 11π.μ. - 7μ.μ. | Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι | Εισιτήρια* και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

* H έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας. * Το εισιτήριο είναι προσωπικό και δεν μεταβιβάζεται. Επιτρέπει την είσοδο και τις δύο ημέρες της έκθεσης. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες και είναι υποχρεωτική η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, κλπ).

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό