ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Cocktail boxes για να γίνετε οι καλύτεροι bartenders στο σπίτι

Ετοιμάζουμε τέλεια σερβιρισμένο ποτό στο σπίτι, όπως αυτά που σερβίρουν συνήθως οι επαγγελματίες bartender, με ένα έτοιμο κουτί που περιλαμβάνει όλα όσα χρειαζόμαστε.

Cocktail boxes για να γίνετε οι καλύτεροι bartenders στο σπίτι

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνοδεύσουμε ή να ολοκληρώσουμε ένα νόστιμο γεύμα στο σπίτι παρέα με φίλους, θα μπορούσε να είναι ένα σωστά σερβιρισμένο ποτό ή ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ. Πώς, όμως, θα καταφέρουμε να ετοιμάσουμε ένα τέλεια σερβιρισμένο ποτό στο σπίτι, όπως αυτά που σερβίρουν συνήθως οι επαγγελματίες bartender;

Cocktail boxes για να γίνετε οι καλύτεροι bartenders στο σπίτι

Την απάντηση έδωσε πρόσφατα η ελληνική εταιρία εισαγωγής premium ποτών, Sky Spirits, η οποία φιλοξενεί πλέον στο e-shop της έτοιμα κουτιά που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε και να σερβίρουμε με τέλειο τρόπο το ποτό μας. Στα κουτιά αυτά θα βρούμε, πέρα από τα premium ποτά και τα απαραίτητα αρωματικά bitters, ένα γραπτό συνταγολόγιο με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε και τις γαρνιτούρες που θα χρειαστούμε, καθώς και μεζούρες, bar spoons, σέικερ και θήκες πάγου, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το τέλειο σερβίρισμα σαν επαγγελματίες. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 17 κλασικές και αγαπημένες συνταγές, όπως ένα τέλεια σερβιρισμένο Old Fashioned ή ένα δροσερό Gin & Tonic, όπως ακριβώς θα τα πίνατε σε ένα καλό μπαρ της πόλης. Για να το πετύχετε αυτό, η ομάδα της Sky Spirits έχει ετοιμάσει και βιντεάκια με οδηγίες, ώστε να γίνει με ακρίβεια η παρασκευή του τέλειου ποτού.

Αν η επιθυμία για ένα δροσιστικό κοκτέιλ σάς πιάσει απροετοίμαστους, τότε μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα, μέσω του «e-food», τα cocktail kits που προσφέρει η επαγγελματική ομάδα της «Drinkworks». Eίναι οι πρώτοι που έφεραν το κοκτέιλ στο σπίτι, αφού εκτός από τις υπηρεσίες bar catering που προσφέρουν, σκέφτηκαν να χωρέσουν σε ένα κουτί ό,τι χρειάζεται για να φτιάξετε κοκτέιλ μόνοι σας. Ο πλούσιος κατάλογός τους περιλαμβάνει 22 ολόκληρα cocktail kits, τα οποία θα έρθουν άμεσα στην πόρτα σας και εντός τους θα βρείτε τη συνταγή με τις οδηγίες ανάμειξης, το αλκοόλ, όλα τα φρέσκα υλικά που θα χρειαστείτε, ποτήρια, καλαμάκια, σέικερ, ακόμη και τον πάγο!

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό