ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Amaro Santoni

Amaro Santoni

O Simone Caporale ένας από τους πιο διάσημους bartenders του κόσμου, γνωστός για την δημιουργικότητα του, υπογράφει ένα νέο εξαιρετικό Amaro εμπνευσμένο από την Φλωρεντία, εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία του aperitivo και αποθεώθηκε το Negroni.

To Amaro Santoni είναι ένα dolce amaro, το οποίο προέρχεται από την φυσική εκχύλιση 34 βοτάνων με πρωταγωνιστή το ραβέντι. Τα βότανα συγκεντρώνονται από κάθε γωνιά της γης από την Ασία μέχρι την Δύση χειρωνακτικά και φτάνουν σε ένα μαγαζάκι μπαχαρικών στην καρδιά της ιστορικής Φλωρεντίας. Από εκεί ο Simone διαλέγει πικρές και γλυκές φλούδες πορτοκαλιού, μέντα, ginger, ιβίσκο, άρκευθο, ρίζες αγγελικής, κόλιανδρο και πολλά ακόμα και τα αναμιγνύει σύμφωνα με μια μυστική συνταγή του 1961 του Gabriello Santoni. H εμφιάλωση γίνεται σε μια πανέμορφη φιάλη αντίγραφο της αρχιτεκτονικής γραμμής του καθεδρικού ναού της Φλωρεντίας Santa Maria Del.

Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ισορροπημένο. Στη μύτη και στο στόμα φαίνονται ξεκάθαρα τα βότανα καθώς εξελίσσονται και εναλλάσσονται. Η επίγευση είναι μεγάλη και ισορροπημένη.

Δοκιμάστε το με λίγο πάγο ή με τόνικ και σόδα σε ένα γρήγορο aperitivo στο κήπο. Θα το βρείτε στην εταιρεία Granikal.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό