ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

To «Baba Au Rum» έχει πλέον τη δική του μπύρα!

Δοκιμάσαμε τη νέα τροπική pale ale που δημιούργησε το αγαπημένο μπαρ της Κλειτίου σε συνεργασία με τους νομάδες ζυθοποιούς της «Blame the sun» και γευτήκαμε καλοκαίρι στην Καραϊβική.

To «Baba Au Rum» έχει πλέον τη δική του μπύρα!

Το «Baba au rum» θέλησε να δημιουργήσει τη δική του ετικέτα μπύρας που να συμφωνεί με το πάθος του για το ρούμι και τις τροπικές γεύσεις της Καραϊβικής και δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερους συνεργάτες από τους νομάδες ζυθοποιούς της «Blame the sun».

Η νέα ετικέτα μπύρας που δημιούργησαν συνδυάζει τα αρωματικά χαρακτηριστικά που βγάζει το παλαιωμένο ρούμι με τις εξωτικές γεύσεις και τα αρώματα της Καραϊβικής. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μία τροπική pale ale, φρουτώδης και δροσιστική, με χαρακτηριστικά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων, μάνγκο και passion fruit. Απολαμβάνεται παγωμένη μόνη της, σε συνδυασμό με ένα παλαιωμένο ρούμι για να δώσει μία νότα έξτρα δροσιάς ή και με ένα «Mai Tai» για να τονίσει ακόμα περισσότερο τα εξωτικά του αρώματα.

Τη νέα «Baba au rum pale ale» θα την βρείτε –φυσικά- στο μπαρ της Κλειτίου, στο νέο taproom της «Blame the sun» στο Κουκάκι και σε άλλα επιλεγμένα σημεία στην πόλη.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό