ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Eλληνικό το 3ο καλύτερο μπαρ στον κόσμο!

«The Clumsies» και «Baba Au Rum» σταθερά στα 50 Best Bars Awards.

Eλληνικό το 3ο καλύτερο μπαρ στον κόσμο!

Σε μια δύσκολη για τα bars χρονιά παγκοσμίως, το The World's 50 Best Bars ανήγγειλε on line τους φετινούς νικητές, με μια ελληνική παρουσία στην 3η θέση…

Το αθηναϊκό «The Clumsies» αναδείχθηκε 3ο καλύτερο bar στον κόσμο για το 2020 στην ετήσια ψηφοφορία του The World's 50 Best Bars, με το «Baba Au Rum» να βρίσκεται μόνιμα στη λίστα αυτή, φέτος στην 31η θέση. Να θυμήσουμε ότι τα δυο τελευταία χρόνια, το «The Clumsies» βρέθηκε στην 6η θέση, ξεκινώντας από την 22η ήδη την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, το 2015.

Η επανειλημμένη βράβευση και οι θέσεις των δυο outstanding αθηναϊκών μπαρ στη λίστα επιβεβαιώνουν το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο της ελληνικής bar σκηνής, που αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς. Ένα επίπεδο, που εκτοξεύτηκε πριν μερικά χρόνια με πρωτεργάτη το «Baba Αu Rum», που εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα rum bars του κόσμου. Την πρώτη θέση κατέκτησε το λονδρέζικο «Connaught Bar», του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου του Mayfair, με bartender τον Agostino Perrone, εκτοπίζοντας το νεοϋορκέζικο «Dante» στη δεύτερη θέση.

Είναι «η καλή είδηση της χρονιάς», μιας χρονιάς που πλήττει ιδιαίτερα τον τομέα του bartending, με τα μπαρ στις περισσότερες χώρες κλειστά για μεγάλες περιόδους ή σε λειτουργία με πολύ περιορισμένο αριθμό πελατών, λόγω του covid 19.

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό