ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

H Peleano φέρνει light φυσαλίδες στο καλοκαίρι

Είναι δροσερό, είναι ελαφρύ, είναι sparkling! Το νέο ποτό για happy hours ονομάζεται Peleano και δημιουργήθηκε από ελληνικές ποικιλίες οίνου, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση για low alcohol…

H Peleano φέρνει light φυσαλίδες στο καλοκαίρι

Δυο κομψά μπουκάλια με φυσαλίδες εμφανίστηκαν πρόσφατα στην αγορά, με σοβαρές προοπτικές να γίνουν καλοκαιρινό trend: το Peleano (από τις λέξεις Πελοπόννησος και οίνος) είναι ένα καινοτόμο πoτό, που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις για healthy προϊόντα, χαμηλόβαθμο αλκοόλ και… φυσαλίδες!

Πρόκειται για μια φρέσκια ιδέα με βάση το κρασί, και μάλιστα συγκεκριμένες ποικιλίες της Πελοποννήσου: το μοσχάτο Πατρών και το μοσχοφίλερο Μαντινείας. Απευθύνεται σε ώρες που θέλεις ένα ελαφρύ, απλό ποτό, αλλά συνοδεύει άνετα κι ένα brunch. Θα κινηθεί άνετα στην παραλία, σε after work χαλαρές συναντήσεις, στο ζεστό καλοκαιρινό απόβραδο πριν το δείπνο, θα συνοδέψει φρούτα, γλυκά και finger food ή απλά θα δώσει κέφι με τις παιχνιδιάρες φυσαλίδες του στο πάρτι.

Το λευκό Peleano Sparkling Tale γίνεται από μοσχάτο Πατρών και περιέχει φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime, με αλκοόλ 5,5% ενώ ταιριάζει με ό,τι κάνετε κέφι. Το ροζέ Peleano Sparkling Tale Rosé με αλκοόλ 6%, παίρνει το χρώμα του από το μοσχοφίλερο Μαντινείας και τονίζεται με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και λευκών λουλουδιών. Πίνεται σκέτο, ή συνοδεύει γλυκά και φρούτα.

Η ιδέα της επιχειρηματία Κατερίνας Γαρδέλη σε συνεργασία με την οινολόγο Χαρά Κόγκου πραγματοποιήθηκε με την τεχνογνωσία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο οποίο οφείλεται το research and development, ώστε να παραχθεί ένα επιτυχημένο προϊόν, που απευθύνεται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Το βρίσκουμε σε ενημερωμένες κάβες και στα ζαχαροπλαστεία «Fresh».

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό