ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Τα αποστάγματα Roots έρχονται στο σπίτι μας!

Πώς θα σας φαινόταν να χτύπαγε το κουδούνι και να ερχόντουσαν στην πόρτα σας και spirits και συνταγές για το πώς να τα απολαύσετε;

Τα αποστάγματα Roots έρχονται στο σπίτι μας!

Αφού κατάφεραν πολύ γρήγορα να κερδίσουν τους bartenders και να μπουν μέσα στα μπαρ, τώρα τα αποστάγματα Roots βάζουν για την ιδιωτική μας κάβα. Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσαν την νέα υπηρεσία, που δεν είναι άλλη από το home delivery. Πολύ καλή ιδέα, ειδικά γι αυτούς που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο να πιουν, ή τους αρέσει να κερδίζουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων τους.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Root Δίκταμο, που βγάζει μια ωραία φρεσκάδα, τη Μαστίχα που είναι αρκετά αρωματική, την Κανέλα, που παίζει με την γλυκύτητα και τον spice χαρακτήρα και τα Herbs που εξελίσσονται στο στόμα αφήνοντας μια γοητευτική πικράδα.

Τα αποστάγματα Roots έρχονται στο σπίτι μας!

Η παραγγελία είναι πολύ απλή, αφού με μερικά κλικ στο backtotherootsproject.com θα σας έρθουν οι φιάλες μαζί με οδηγίες για εκκολαπτόμενους home bartenders. Για να ξεκινήσετε από τα βασικά, μπορείτε να διαλέξετε όποια γεύση σας αρέσει περισσότερο και να την δοκιμάσετε με ένα κομμάτι πάγο. Στην περίπτωση του δίκταμου ταιριάζει πολύ το τόνικ, στην κανέλα κάνει φοβερό contrast η γκρέιπφρουτ σόδα, η μαστίχα είναι εξαιρετική με μια φλούδα πορτοκάλι και πάγο, ενώ τα herbs είναι ιδανικά για ένα negroni.

Αξίζει βέβαια να κάνετε και τους δικούς σας πειραματισμούς, αφού έτσι και αλλιώς θα είστε στο σπίτι σας με την άνεση σας. Ευκαιρία λοιπόν να καλομάθετε τον εαυτό σας και να περιποιηθείτε τους φίλους σας, αφού τα Roots μπορούν να δημιουργήσουν αμέσως το κλίμα για ένα αυτοσχέδιο και αναπάντεχο home party!

Επίσης...

Περισσότερα από

Ποτό