ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Από 18 έως 21 Φεβρουαρίου η μεγάλη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών επιστρέφει με πολλές εκδηλώσεις…

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο MEC Παιανίας

Έκθεση-θεσμός για την ελληνική γεύση, την πώληση και τις εξαγωγές θεωρείται η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που φιλοξενείται αυτή τη φορά στο MEC Παιανίας και συγκεντρώνει επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών, αλλά και ιδιώτες που θα ανακαλύψουν ποιοτικά και νέα προϊόντα και θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα γαστρονομικά δρώμενα και δωρεάν σεμινάρια. Οι οργανωτές υπόσχονται μια Έκθεση ανανεωμένη και εμπλουτισμένη φέτος, με καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες εκδηλώσεις.

Τιμώμενη περιοχή αυτή τη φορά είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στην Έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 350 Έλληνες παραγωγοί με ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και επιχειρήσεις τροφίμων. Στην ενότητα Μαγειρεύουμε Ελλάδα επώνυμοι σεφ από όλη την Ελλάδα μαγειρεύουν γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας τους και καταξιωμένοι bartenders θα παρουσιάζουν τις νέες τάσεις του χώρου. Συγκεκριμένα, με συντονιστή τον βραβευμένο σεφ Κώστα Μπουγιούρη, οι περιφέρειες Κρήτης, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Β. Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Ηπείρου θα προσφέρουν μια διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στα μυστικά της μαγειρικής τέχνης, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 € και 12 € για όλο το τριήμερο εισιτήριο στα ταμεία της έκθεσης, ενώ για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο 10.00-20.00, Κυριακή 10.00-19.00.
Για να ενημερωθείτε για τα covid-19 ισχύοντα μέτρα μπείτε στο https://expotrof.gr/covid-19/.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.expotrof.gr.

Επίσης...

Περισσότερα από

Market