Follow us

Δυo νέα ντρέσινγκ από τη Yiam

Δυo νέα ντρέσινγκ από τη Yiam

Δυο καλοφτιαγμένα ντρέσινγκ για πολλαπλές χρήσεις λάνσαρε πρόσφατα η γνωστή για τα ποιοτικά της εδέσματα Αύρα Πανουσοπούλου της Yiam. Το εργαστήρι που βρίσκεται στην Αγιά της Λάρισας, φημίζεται για τα γλυκά και αλμυρά του εδέσματα σε βάζο, με αποκλειστικά δικές του παρασκευές, που βασίζονται κυρίως σε φρούτα και λαχανικά από τη φάρμα της Αγιάς και επιλεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

Το ντρέσιγνκ "λεμόνι-λάιμ" με ισορροπημένη οξύτητα και φρέσκα αρώματα, αναδεικνύει με λίγες σταγόνες πράσινες σαλάτες, βραστά και ψητά λαχανικά, αλλά και ψητό ψάρι και βέβαια ό,τι άλλο βρίσκουμε ταιριαστό. Τα βασικά του υλικά είναι χυμός λεμονιού, λάιμ, εξ.π. ελαιόλαδο, μουστάρδα, ξύδι, δεν περιέχει συντηρητικά και γλουτένη.

Δυo νέα ντρέσινγκ από τη Yiam

Το ντρέσινγκ "σύκο με μουστάρδα" παίζει σε άλλες συχνότητες: με πιο μεστή υφή και γεύση και ισορροπημένη γλύκα, ενώνει το σύκο με τη μουστάρδα για να αναδείξει κι αυτό πράσινες σαλάτες, αλλά θα το βάλουμε και σε burger ή hot dog ή θα συνοδέψουμε κάποια τυριά με έντονη γεύση ή ψημένα. Περιέχει σύκο, ε.π. ελαιόλαδο, μουστάρδα, άσπρο σινάπι, ξύδι κ.ά. δεν έχει συντηρητικά και γλουτένη. Θα τα βρούμε σε διάφορα deli ή θα τα παραγγείλουμε στο https:yiam.gr/

"Yiam” - εργαστήριο γεύσεων, Αγιά, Λάρισα τηλ.: 24940 22225

Επίσης...

Kαπνιστά ψάρια που έχουν μεγαλώσει στα νερά του Ταϋγέτου!

Καπνιστός σολομός ελληνικής εκτροφής, τα πολύτιμα αβγά του και άλλες ψαρολιχουδιές που αναβαθμίζουν το τραπέζι μας…

Περισσότερα από