Follow us

Έτοιμες vegan προτάσεις φαγητών από τη Νestlé

Έτοιμες vegan προτάσεις φαγητών από τη Νestlé

Vegan και vegetarian επιλογές με προσεγμένη γεύση είναι τώρα στη διάθεσή μας στα καταστήματα τροφίμων, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε όσους αποζητούν το plant-based φαγητό με 100% φυτικά συστατικά. Αποτελούν την τελευταία πρόταση της μεγάλης εταιρείας τροφίμων Nestlé και έρχονται με τη μορφή burger, λουκάνικων και nuggets, ενώ η γεύση τους είναι πολύ κοντά στα αντίστοιχα κλασικά προϊόντα. Έχουν σαν βάση τη σόγια (εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης) και είναι πολύ εύκολα στην προετοιμασία τους, για γρήγορο φαγητό στο σπίτι.

Πρόκειται για το Garden Gourmet Sensational Burger, ένα burger με όψη και αρώματα που θυμίζουν το κλασικό, το Garden Gourmet Sensational Sausage, ένα λουκάνικο που θα συμπληρώσει τα γρήγορα πιάτα μας ή θα γίνει hot dog και τα τραγανά Garden Gourmet Vegan Nuggets, με τη γνωστή γεύση των nuggets, που αρέσουν ιδιαίτερα και στα παιδιά.

Η τάση για plant-based διατροφή κατακτά όλο και περισσότερο κόσμο -ουσιαστικά φαίνεται να αποτελεί μια κοινωνική τάση με όραμα το μέλλον του πλανήτη καθώς, μεταξύ των άλλων, στα πλεονεκτήματα των φυτικών προϊόντων υπολογίζεται και το σημαντικά χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους.