Follow us

Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

Ελληνική εταιρεία με δυναμική πορεία, η Green Cola μπαίνει δυναμικά στη χώρα με την υψηλότερη κατανάλωση αναψυκτικών παγκοσμίως, με δυνατό ατού τα φυσικά υλικά και τη στέβια.

Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

Το να διεκδικεί μια ελληνική εταιρεία αναψυκτικών μερίδιο αγοράς στη χώρα με την υψηλότερη κατανάλωση αναψυκτικών παγκοσμίως και πατρίδα των πιο διάσημων σχετικών brands, είναι πράγματι μεγάλη επιτυχία. Η καινοτόμα Green Cola, που ξεκίνησε την παραγωγή της το 2012 στην Ορεστιάδα του Έβρου, μπαίνει πλέον δυναμικά στον ανταγωνισμό των ΗΠΑ, με δυνατό ατού τα φυσικά υλικά και τη στέβια, σε μια εποχή που οι διατροφικές συνήθειες της χώρας στρέφονται όλο και περισσότερο στο φυσικό και υγιεινό.

Η μεγάλη ζήτηση αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη οδήγησε την Green Cola στα ράφια δυο μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης αρχικά επτά Πολιτειών (Τέξας, Μασαχουσέτη, Κονέκτικατ, Νιου Χαμσάιρ, Βερμόντ, Μέιν, Ρόουντ Αϊλαντ) ενώ τα προϊόντα της διατίθενται και από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon, εξασφαλίζοντας δίκτυο διανομής σε όλη τη χώρα. Ήδη, από το περασμένο έτος έχει ιδρύσει την Green Cola North America και στο άμεσο πρόγραμμα είναι η τοπική εμφιάλωση του μεγαλύτερου μέρους των προϊόντων της, με σημαντικό οικονομικό όφελος από τη μείωση του κόστους μεταφοράς και διανομής.

Να θυμίσουμε ότι η Green Cola είναι ένα προϊόν φυσικού προφίλ, με συστατικά φυσικής προέλευσης όπως η στέβια και η φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ, ενώ δεν περιέχει ασπαρτάμη, φωσφορικό οξύ, ζάχαρη και συντηρητικά.