Follow us

Το «World of Coffee» έρχεται στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τον καφέ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2021.

Το «World of Coffee» έρχεται στην Ελλάδα

Το trade show «World of Coffee», η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση καφέ της Ευρώπης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 24-26 Ιουνίου 2021 στο «Metropolitan Expo» στην Αθήνα, από τον Specialty Coffee Association (SCA) με την υποστήριξη του χορηγού BWT water+more.

Ταξιδεύοντας σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη κάθε Ιούνιο, το «Word of Coffee» αποτελεί την ιδανική εκδήλωση για κάθε επαγγελματία του καφέ, προσελκύοντας ένα πιστό κοινό από την παγκόσμια κοινότητα ειδικών του τομέα, ενώ το μέγεθος και η φήμη της εκδήλωσης έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία έξι χρόνια.

Στην έκθεση που θα γίνει στην Αθήνα, εκτός από τις γευστικές δοκιμές και τα σεμινάρια, θα πραγματοποιηθούν και οι διαγωνισμοί «World Barista Championship», «World Cezve/ Ibrik Championship» και «World Cup Tasters Championship», στους οποίους θα συμμετέχουν περίπου 100 επαγγελματίες του καφέ από όλο τον κόσμο.

Όσο για τη φετινή έκθεση «World of Coffee 2020», η οποία θα γινόταν τον Ιούνιο στη Βαρσοβία, αναβλήθηκε για τις 15- 17 Οκτωβρίου για λόγους ασφαλείας κατά του κορονοϊού, όπως και οι διαγωνισμοί που θα πραγματοποιούνταν στους χώρους της έκθεσης.