ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το 2ο Bio festival ανανεωμένο τον Μάιο στην Τεχνόπολη

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το Bio festival επανέρχεται 8-10 Μαΐου, με περισσότερες συμμετοχές και νέους τομείς, όπως τα vegan προϊόντα.

Το 2ο Bio festival ανανεωμένο τον Μάιο στην Τεχνόπολη

Τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα κερδίζουν όλο και περισσότερους φίλους, καθώς οι healthy επιλογές αποτελούν παγκόσμια τάση. Η επιτυχία του πρώτου Bio festival οδηγεί φέτος σε μια ανανεωμένη έκθεση, με ακόμα καλύτερη οργάνωση, πιο πλούσιες εκδηλώσεις και περισσότερους εκθέτες από όλη τη χώρα, που απευθύνεται σε επαγγελματίες και καταναλωτικό κοινό. Οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλούς, στοχευμένους επαγγελματίες του χώρου και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, ενώ το κοινό θα μπορεί και να τα προμηθευτεί απευθείας από τον εκθέτη στο φεστιβάλ.

Στο φετινό 2ο Bio festival, μεταξύ των 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., έχουν δηλώσει το «παρών» και 4 Περιφέρειες της χώρας (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) ενώ αναμένονται και πολλές ακόμα, γεγονός που δίνει πρόσθετο ενδιαφέρον στην εκδήλωση. Ακόμα, πέρα από τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα, φέτος μια μεγάλη πτέρυγα της Τεχνόπολης θα είναι αφιερωμένη στον ανερχόμενο τομέα των vegan προϊόντων, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά και ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και μια σειρά από παρουσιάσεις, επιδείξεις, workshops και live cooking shows, που θα πραγματοποιηθούν από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, με στόχο να αναδείξουν την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αλλά και να ενημερώσουν τους επαγγελματίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.biofestival.gr.

Ν.Γ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Market