Follow us

«Αληθινό ψωμί» για τοστ


«Αληθινό ψωμί» για τοστ

Δοκιμάζοντας το νέο ζυμωτό ψωμί συσκευασμένο σε φέτες, που μόλις κυκλοφόρησε η γνωστή αρτοποιία Betty’s Bakery, μόνο στο τοστ δεν πάει το μυαλό σου! Πυκνό, νόστιμο και καλοζυμωμένο, με γεύση «προζυμένια», το νέο αυτό αρτούργημα σε παραπέμπει, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε αυθεντικό, χωριάτικο σπιτικό ψωμί.

Φρέσκο ψωμί, που παράγεται και διανέμεται καθημερινά, διατίθεται σε δύο τύπους (λευκό και σκούρο) και παρασκευάζεται από βιολογικά αλεύρια: σκληρό και μαλακό αλεύρι σίτου για το λευκό, και αλεύρι δίκοκκου και μονόκοκκου σιταριού για το σκούρο. Και τα δυο ζυμώνονται με φυσικό προζύμι, δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό ή πρόσθετο, μαγιά και ζάχαρη (το σκούρο δεν περιέχει ούτε αλάτι) και διατηρούνται επί 5 ημέρες στο ψυγείο.

Μπορεί να λανσάρεται ως ψωμί του τοστ, βολικά πακεταρισμένο, μάλιστα, σε συσκευασίες των 10 φετών, ώστε να φτάνει για 5 τοστάκια την εβδομάδα (το σλόγκαν «το καλύτερο σνακ για παιδιά», παραπέμπει άλλωστε σε στα εξαιρετικής ποιότητας και διατροφικής αξίας σχολικά σνακς για τα οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση), ωστόσο με ευχαρίστηση το βάζεις δίπλα στο πιάτο σου για οτιδήποτε. Κι ίσως μάλιστα το ψήσιμο να μην του χρειάζεται καν, αφού είναι πολύ νόστιμο ατόφιο, για υπέροχα ενήλικα σάντουιτς και εύκολα καναπέ επιπέδου, που θα συνοδεύσουν το ποτό μας.

Για σημεία διανομής, επισκεφθείτε το www.bettysbakery.gr

Ημ/νια δημοσίευσης: 19/02/20