
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός 2 τοπικών ποικιλιών της Αιγιαλείας, της Μαυροδάφνης και της σπάνιας Μαύρο Καλαβρυτινό, δίνουν ένα υπέροχο κόκκινο κρασί που σίγουρα θα αγαπήσετε. Προέρχεται από τους εντυπωσιακούς αμπελώνες του Μεγάλου Σπηλαίου κοντά στα Καλάβρυτα σε υψόμετρο 800 μέτρων.
Το κρασί έχει βαθύ κόκκινο χρώμα, πολύπλοκο άρωμα από κοκκινόμαυρα ώριμα φρούτα, βότανα, φυτικές και μπαχαρένιες νότες. Στο στόμα είναι γεμάτο και ισορροπημένο, με μεταξένιες τανίνες και ευχάριστη βοτανική επίγευση.
Απολαύστε το στους 16-18⁰C, με κρέατα με κόκκινες σάλτσες, γουρουνοπούλα.
Δοκιμάστε το με: γουρουνόπουλο στο φούρνο μαριναρισμένο με μπύρα, μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες.