ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Επιστροφή στο μουσείο Κώστα Λαζαρίδη

Έτοιμος να υποδεχτεί ξανά της οινικές μας εξορμήσεις είναι ο πολυχώρος στο Καπανδρίτι, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει περιήγηση στην πορεία του κρασιού, γευσιγνωσίες, μυστικά συνδυασμών και μύηση στα αποστάγματα και στο βαλσάμικο ξύδι.

Επιστροφή στο μουσείο Κώστα Λαζαρίδη

Στο γενικό opening των μουσείων περιλαμβάνεται και το πρότυπο μουσείο οίνου του Κώστα Λαζαρίδη, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι μια ευκαιρία για όσους θέλουν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, να επισκεφτούν τον εντυπωσιακό χώρο, που συγκεντρώνει σπάνια αμπελοοινικά εκθέματα χρονολογημένα από τον 17ο αιώνα.

Η ξενάγηση είναι σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια. Μέσα σε κάτι λιγότερο μια ώρα κάνεις ένα flash back στην παραγωγή του κρασιού, βλέποντας παλιές στροφιλιές και παραδοσιακά ανοιχτήρια. Η παρουσίαση ενισχύεται με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και έτσι ο επισκέπτης έχει ζωντανές εικόνες από την εξέλιξη της καλλιέργειας και της παραγωγής του κρασιού και των αποσταγμάτων.

Φυσικά, η εμπειρία δεν τελειώνει με την ξενάγηση, αλλά συνεχίζεται με το αγαπημένο κομμάτι των δοκιμών. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων γευσιγνωσίας, που περιέχουν γνωριμία με ετικέτες του κτήματος, με σπάνιες χρονιές, ή ακόμα και ξύδια διαφορετικής παλαίωσης και αποστάγματα σταφυλής.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επισκεφείτε το www.domaine-lazaridi.gr/mouseio-oinou

Επίσης...

Περισσότερα από

Κρασί