ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μετατίθεται για τον Μάιο το Οινόραμα 2020

H διεξαγωγή της σημαντικής οινικής έκθεσης μεταφέρεται στις 3-5 Μαΐου λόγω των πρόσφατων εξελίξεων της εξάπλωσης του Covid-19.

Μετατίθεται για τον Μάιο το Οινόραμα 2020

«Έχοντας σταθμίσει με μεγάλη προσοχή τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας COVID-19, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την έκθεση Οινόραμα 2020», ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια εταιρεία, ακολουθώντας τις πρόσφατες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Υγείας, προσθέτοντας ότι «Θεωρούμε θέμα χρόνου τη γενική απαγόρευση οργάνωσης εκδηλώσεων με “αυξημένο συγχρωτισμό και κίνδυνο μετάδοσης και διάχυσης κρουσμάτων” από την Επιτροπή Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες (όπως συνέβη με τις καρναβαλικές). Άλλωστε, εκτιμούμε πως η διεξαγωγή του Οινοράματος στις αρχικές ημερομηνίες υπό τις παρούσες συνθήκες, ακόμα και να είναι σύννομη, θα ήταν εξαιρετικά προβληματική για εκθέτες και επισκέπτες».

Ως εκ τούτου, το Οινόραμα 2020 θα διεξαχθεί με τους ίδιους εκθέτες και στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, το Ζάππειο Μέγαρο, το τριήμερο 3, 4 και 5 Μαΐου. Οι προεγγραφές και προαγορές εισιτηρίων συνεχίζονται, ενώ τα προαγορασμένα εισιτήρια θα ισχύσουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες της έκθεσης.

Επίσης...

Περισσότερα από

Κρασί