Follow us

Kάθετη γευσιγνωσία «Αυλοτόπι» με τον Γιάννη Τσέλεπο

Kάθετη γευσιγνωσία «Αυλοτόπι» με τον Γιάννη Τσέλεπο

Με πολλή χαρά ο "Οίνος ο Αγαπητός" εξασφάλισε για τους φίλους του τις πέντε καλύτερες χρονιές ενός διάσημου Cabernet Sauvignon από την ελληνική επικράτεια για μια μοναδική γευσιγνωσία στον «Οίνο τον Αγαπητό» στα Μελίσσια.
Ο πολυμήχανος οινοποιός Γιάννης Τσέλεπος θα κάνει μια ξενάγηση στα άδυτα του κοσμοπολίτικου «ΑΥΛΟΤΟΠΙ», δοκιμάζοντας τις 5 σπάνιες χρονιές: 1999, 2005, 2009, 2010 και 2013!
Θα προηγηθεί γευσιγνωσία του Blanc de Gris, καθώς και δύο επίλεκτων εσοδειών του «Μαρμαριά», που θεωρείται από τα πλέον πετυχημένα Chardonnay της χώρας!
Η βραδιά προβλέπεται μεθυστική για όλους τους μάχιμους και απαιτητικούς ουρανίσκους! Θέσεις περιορισμένες.

Τιμή συμμετοχής: 30 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.)
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με email.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής info@oinosoagapitos.gr

"Οίνος ο Αγαπητός", Λ. Πηγής 15 Μελίσσια, τηλ. 210 6142200, info@oinosoagapitos.gr, www.oinosoagapitos.gr

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.