Follow us

"Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2019" στο Κτήμα Βασιλείου

"Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2019" στο Κτήμα Βασιλείου

Οι άνθρωποι του Κτήματος Βασιλείου μας περιμένουν στο καθιερωμένο «Ανοιξιάτικο Κάλεσμα» που οργανώνουν κάθε χρόνο, στο Κτήμα Βασιλείου, την Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019. Το οινοποιείο στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου - Μαρκοπούλου τηλ. 2106627686) θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Φέτος το Κτήμα Βασιλείου θα φιλοξενήσει τον Σύλλογο "Αγάπη & Ελπίδα". Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα του Οινοποιείου στις 1:30 μ.μ.

Οι ομιλητές θα είναι οι ακόλουθοι :
Nουχάκη Μαρία , Οδοντίατρος , Πρόεδρος του Συλλόγου.
Κυρτζόγλου Μαρία, Καθηγήτρια Προσαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνη Προγραμμάτων του Συλλόγου.
Επίσης, καθόλη τη δειάρκεια της ημέρας θα γίνονται γευστικές δοκιμές της νέας σοδειάς όλων των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου & του Κτήματος Νέμειον, καθώς και ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και στις διαδικασίες παραγωγής.
Στο Ανοιξιάτικο Κάλεσμα θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ και τα βιβλία, καθώς και στους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Κτήμα Βασιλείου
1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου - Μαρκοπούλου, Κορωπί, Ν. Αττικής 19400
www.vassilioudomaine.gr

Επίσης...

Κρασί και BBQ: συνδυασμός φωτιά

Όταν σκεφτόμαστε barbeque, το μυαλό μπορεί αυτομάτως να ταιριάζει τα ζουμερά κρεατικά με την εικόνα μιας παγωμένης μπύρας να ιδρώνει πλάι τους. Στην πραγματικότητα, όμως, το βουτυράτο καραμέλωμα με το οποίο προικίζεται το κρέας απ’ το λίπος του κι η μυρωδάτη κάπνα που παίρνει μαζί του απ’ τα κάρβουνα, στήνουν ιδανικό καμβά για πεντανόστιμα οινικά παντρέματα, που μπορούν να ξεκλειδώσουν νέους γευστικούς ορίζοντες. Αρκεί να βρούμε τα σωστά κλειδιά!

Περισσότερα από

Κρασί

Τα οινικά αστέρια των Χρυσών Σκούφων 2022

Tο Κτήμα Γεροβασιλείου έφερε αρωματική και γευστική φινέτσα στο dinner de gala, με τις πιο εκλεκτές ετικέτες του να συμπληρώνουν τις σπουδαίες γεύσεις της μοναδικής βραδιάς.

Πάστα και κρασί: μια σχέση αγάπης

Από τη μακαρονάδα «της στιγμής» στο σπίτι, ως τις «γευστικές-creatίοns» των καλών ιταλικών εστιατορίων, η καρδιά και ο ουρανίσκος των Ελλήνων συγκινείται πάντοτε στη θέα, την οσμή, την ιδέα της πάστα. Και τι καλύτερο, τι πιο γαργαλιστικό για να την συνοδεύσει, από ένα καλό μπουκάλι κρασί; Ιδίως αν είναι, βέβαια, το σωστό μπουκάλι κρασί.

Κέικ Κρασιού

Πώς θα φτιάξεις κέικ κρασιού.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Το Peloponnese Wine Festival δηλώνει παρουσία στις 21/2

Το οινικό event, που συγκεντρώνει εκατοντάδες οινόφιλους, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic της Αθήνας, τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου…

Η οινική εκπαίδευση συναντά τη φιλοξενία

Τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του «Le Monde» εμπλουτίζονται εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της εκπαίδευσης οίνων και αποσταγμάτων WSET.

My Xmas Pairings: Tα αγαπημένα μας κρασιά συμπληρώνουν τις γεύσεις των γιορτινών μας πιάτων

Μαζί με τα My market, σας βοηθάμε με την οργάνωσή του, ετοιμάζοντας ένα πλήρες μενού για το εορταστικό τραπέζι.