ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Kayak

H ελληνική εταιρεία παγωτού Kayak βραβεύεται για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας τη διάκριση τριών αστέρων των Great Taste Awards, αυτή τη φορά με την γεύση παγωτού σοκολάτας Grand Cru Chocolate.

Σημαντική διεθνής διάκριση για την Kayak

Ανάμεσα σε 12.777 προϊόντα, η Grand Cru Chocolate by Kayak κατάφερε να ανήκει στο 1,6% των προϊόντων που κέρδισαν το βραβείο 3 αστεριών στον επιδραστικό διαγωνισμό Great Taste Awards. Είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που κατακτά για 11η χρονιά βραβείο γεύσης στα Great Taste Awards και με τη φετινή διάκριση η σοκολατένια γεύση της Kayak βάζει πλώρη για το πρώτο βραβείο όλων: το Golden Fork.

«Τι έξυπνος συνδυασμός συστατικών! Θαυμάσια βελούδινη υφή και διαπεραστική γεύση από μικροσκοπικά σωματίδια τρούφας», ήταν ο ενθουσιώδης χαρακτηρισμός της επιτροπής γευσιγνωσίας για την Grand Cru Chocolate της Kayak, φτιαγμένη από την ιδιαίτερη ποικιλία Nyangbo της Valrhona. Για την Kayak, όμως, αυτή η κατάκτηση, δεν είναι απλά ένα ακόμη βραβείο, αλλά ένα σημαντικό έναυσμα για την δημιουργία ακόμη περισσότερων σπουδαίων γεύσεων, από μια εταιρεία που έχει ήδη δημιουργήσει πάνω από 30 διαφορετικές εκδοχές παγωτού σοκολάτα.

Μπορείτε να απολαύσετε τη Grand Cru Chocolate σε μία από στις Kayak Boutiques της Αθήνας (Γλυφάδα, The Mall Athens, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Πλάκα, Smart Park), αλλά και στην Τζιά (Βουρκάρι), την Κεφαλονιά (Φισκάρδο), τη Μύκονο (Ματογιάννια), τη Σαντορίνη (Οία), την Κρήτη (Χανιά), την Πάρο (Νάουσα) και στο Costa Navarino.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.