ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Γλυκά με καλοκαιρινά φρούτα

Γλυκά με καλοκαιρινά φρούτα

Πολλά τα φρούτα τριγύρω μας, με τα ωραία τους χρώματα και τα αρώματά τους, και τα γλυκά με τα φρούτα της εποχής είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις των ημερών. Αν και κάποιες φορές, τις περισσότερες μάλλον, θα προτιμήσουμε κάτι πολύ απλό και γρήγορο, είναι και περιστάσεις που επιλέγουμε ένα φρουτένιο γλυκό πιο εντυπωσιακό και πιο “τεχνικό”.
Μια γιορτή, γενέθλια, ένα τραπέζι με φίλους, θα πάρει πρόσθετη αξία αν τελειώσει με μια τάρτα φρούτων, ντάμπλινγκς γεμιστά, ένα ρυζόγαλο με φρούτα κ.λπ. Ας λάβουμε υπόψη πως όλες οι συνταγές που προτείνουμε μπορούν να γίνουν και σε ατομικές μερίδες, αν θέλουμε να λειτουργήσουν σ' ένα μπουφέ ή ένα πάρτι.

Updated: 17/06/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 07/06/18

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.