Follow us

Τα φυτικά προϊόντα που εντυπωσίασαν στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Η Upfield Professional έβαλε τη δική της υπογραφή στις δημιουργίες του diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τη φυσική γεύση και την ποιοτική ανωτερότητα των φυτικών προϊόντων της.

Τα φυτικά προϊόντα που εντυπωσίασαν στους Χρυσούς Σκούφους 2022

Παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τροφίμων φυτικής προέλευσης και πρωτοπόρα στα φυτικά spreads, αλλά και καινοτόμα προϊόντα όπως τα vegan τυριά Violife, που εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Upfield Professional φέρνει τη φυσική της γεύση στο τραπέζι μας εδώ και 150 χρόνια, με την ίδια αγνή καθαρότητα που το έκανε και στο diner de gala των Χρυσών Σκούφων 2022, προσθέτοντας φινέτσα και νοστιμιά στα τραπέζια του Grand Ballroom της Μεγάλης Βρεταννίας.

Το Rama Crème & Crème 35% πρωταγωνίστησαν στο καλωσόρισμα των σεφ της βραδιάς, Αστέριου Κουστούδη (executive σεφ της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του «King George») και Τάσου Μαντή (από το καινούργιο «Soil»), ξεδιπλώνοντας τα πιο φίνα χαρακτηριστικά τους μέσα από ένα λεπτεπίλεπτο φρέσκο homemade βούτυρο από κρέμα, που συνδυάστηκε με αφράτο ψωμί ζυμωμένο με το βουτυρόγαλα του βουτύρου.

Δίνοντας τη δική της γεύση σε ένα από τα highlights της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής, η Upfield Professional επιβεβαίωσε τη θέση της δίπλα στους δημιουργούς της γαστρονομίας σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από κορυφαία προϊόντα, που γίνονται βάση για πιάτα νόστιμα, με σταθερή απόδοση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;