Follow us

Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Με φρέσκιες ιδέες για μια σεζόν γεμάτη ευεξία. Αναζητήστε το στα My market.

Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Ιδέες για φθινοπωρινή αποτοξίνωση, συνταγές για λαχταριστά vegan κέικ και φαγητά με τα φρούτα της εποχής, εύκολο ινδικό στο σπίτι, υπέροχα τσάγια και αφεψήματα. Επίσης, έξυπνες ιδέες για το κολατσιό στο γραφείο και το σχολείο, γυμναστική, αναζωογονητικές θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας, αλλά και κηπουρική και ιδέες για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Γευστικός μαραθώνιος ακολουθώντας τις κινηματογραφικές λιγούρες του Μπραντ Πιτ, οινογνωσία ελαφριών κόκκινων κρασιών αλλά και μυστικά για την τέλεια ζέστη σοκολάτα. Αυτά και πολλά ακόμη σας περιμένουν στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 40 λεπτών.

Η εποχική έκδοση, η οποία φέρει τη δημοσιογραφική και δημιουργική σφραγίδα του Αθηνοράματος, εντάσσεται στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας για τη διατροφή που έχει καθιερώσει η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, μέσα από την οποία μας δίνει τη γνώση αλλά και ευκαιρίες για να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Το τρίτο τεύχος, που ετοιμάσαμε με πολλή έμπνευση και ενθουσιασμό, μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο φρέσκιες ιδέες για μικρές κινήσεις, χωρίς επιτήδευση, που θα δώσουν ευεξία στην καθημερινότητά μας και θα φέρουν γλυκό φθινόπωρο στο πιάτο, το ποτήρι, την καρδιά!

Αναζητήστε το στα My market ή στο e-shop και καλή απόλαυση!

Ξεφυλλίστε το περιοδικό εδώ

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;