ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Βραδιά γευσιγνωσίας στο Σχεδία home, για καλό σκοπό

Ένα ξεχωριστό μενού με αρώμα καλοκαιριού στις 8 Ιουλίου στο εστιατόριο Σχεδία home, με τη συμμετοχή των σεφ Γεωργίας Κουτσούκου και Ξένιας Μπουζαρανίδου, μέλη της Μπριγάδας/Slow Food …

Βραδιά γευσιγνωσίας στο Σχεδία home, για καλό σκοπό

Οι δυο καταξιωμένες σεφ και μέλη της Μπριγάδας /Slow food Γεωργία Κουτσούκου και Ξένια Μπουζαρανίδου θα επιμεληθούν ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό μενού την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο εστιατόριο Σχεδία home για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Η Μπριγάδα/Slow Food στηρίζει το κοινωνικό έργο της Σχεδίας και συμμετέχει, συμπορευόμενη με τον αντιπρόεδρο της Μπριγάδας /Slow food βραβευμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου, που έχει ήδη ολόψυχα στηρίξει την προσπάθεια του Σχεδία home.

Το μενού θα είναι επικεντρωμένο στα τοπικά προϊόντα, αναδεικνύοντας την “συναισθηματική” κουζίνα των δυο σεφ μέσα από τους θησαυρούς της ελληνικής γης. Η Μπριγάδα/Slow food, άλλωστε, που αποτελείται από επαγγελματίες του διατροφικού τομέα με επικεφαλής διακεκριμένους σεφ, έχει στους στόχους της τη στήριξη της τοπικής παραγωγής, που ακολουθεί τους κανόνες της αειφόρου ανάπτυξης και της βιωσιμότητας.

Είναι ένα από τα events στα οποία πραγματικά αξίζει να συμμετέχουμε, στις ιδιαίτερες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού.

Απαραίτητη η κράτηση στο 213 0231220. Σχεδία Home, Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου, Kέντρο.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό