Follow us

Επιστρέφει το pop up γαστροπάρτι της Κυψέλης

Το γαστρονομικό fair της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης επιστρέφει ανανεωμένο το Σάββατο 13 Ιουνίου, και υπόσχεται να μας επαναφέρει στην κανονικότητα παρέα με αγαπημένους σεφ, food trucks και cocktails, αλλά και phygital εκδοχή.

Επιστρέφει το pop up γαστροπάρτι της Κυψέλης

Με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών και ελεγχόμενη ροή στους επισκέπτες της, το Impact Hub Athens και η Δημοτική Αγορά Κυψέλης οργανώνουν ξανά το επιτυχημένο τους γαστροπάρτι, καλώντας εκλεκτούς σεφ, αγαπημένα food trucks και νόστιμα cocktails, για να συναντηθούμε ξανά και να απολαύσουμε κλασικές και πειραγμένες εκδοχές street food πιάτων.

Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου, το Pop up Munchies - η νέα εκδοχή των δημοφιλέστατων Pop Up Brunches που αγαπήσαμε προ καραντίνας – θα εμφανίζεται κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα, με Eat In & Take Away επιλογές. Παράλληλα η δυνατότητα delivery, αλλά και το live stream στο κανάλι της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης και του Impact hub Athens θα δώσουν μια phygital διάσταση στη γευστική γιορτή, για όσους θέλουν να την απολαύσουν απ’ το σπίτι.

Σ’ αυτό το πρώτο Pop up Munchies, από τις 5 μ.μ έως τις 11 μ.μ., στην Αγορά θα βρίσκεται το «Yazhou» με εξωτικά πιάτα σε wok, το «El Burro Tacos y Tequila» με νόστιμα tacos, ο «Guerilla Chef» και ο «Cookie Dude», το «Signora Athens» με παγωτό, εσπρεσάκι και λεμονάδα, το «Food Truck» με ανατολίτικες γεύσεις και το «Falafelladiko» με μοναδικά vegetarian wraps.

Ακόμη, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96,6, το Pop up Munchies «ντύνεται» με μοναδικά tunes από τους djs του σταθμού και το Open Mic επανέρχεται, καλώντας παλιούς, νέους και επίδοξους μουσικούς, τραγουδιστές, stand up comedians και λοιπούς performers να δείξουν το ταλέντο τους στη σκηνή της Αγοράς. Στο τέλος, με κριτή τον κόσμο, θα ανακοινωνεται ο νικητής της ημέρας με έπαθλο… φαγητό!

Αν θέλετε να πάρετε μέρος ως προμηθευτής, δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://bit.ly/3gosMXG

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…