Follow us

Μετατίθεται για τον Μάιο η Food Expo 2020

H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών FOOD EXPO 2020 μεταφέρεται στις 16-18 Μαΐου λόγω των πρόσφατων εξελίξεων της εξάπλωσης του Covid-19.

Μετατίθεται για τον Μάιο η Food Expo 2020

«Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στη χώρα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO», ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE, σημειώνοντας ότι «οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους».

Ως εκ τούτου, η διεξαγωγή της FOOD EXPO, που ήταν προγραμματισμένη για το τριήμερο 7-9 Μαρτίου, μετατίθεται για τις 16, 17 και 18 Μαΐου. Οι προσκλήσεις που έχουν ήδη αποσταλεί, είτε είναι barcoded, είτε χειρόγραφες, αλλά και αυτές που οι επισκέπτες έχουν κατεβάσει online από το site της έκθεσης, θα εξακολουθήσουν να ισχύουν ως έχουν, για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;