ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Creamy Pop Up Brunch ετοιμάζει η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Το ζωηρό hub της Κυψέλης τιμά την εβδομάδα της Τυρινής με πρωτότυπες, τυρένιες street food δημιουργίες στις 23 Φεβρουαρίου, στρώνοντας τον δρόμο απ’ την κραιπάλη της Τσικνοπέμπτης προς την εγκράτεια της Σαρακοστής.

Creamy Pop Up Brunch ετοιμάζει η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Τυρένια ταυτότητα αποκτά η Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 11.30 πμ μέχρι τις 5μμ, διοργανώνοντας ένα Creamy Pop Up Brunch προς τιμή της Τυρινής εβδομάδας που έρχεται. Δυνατά ονόματα της αθηναϊκής street food σκηνής, όπως οι Guerilla Chef και ο The Cookie Dude, το El BURRO tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food και το Grizzly Feeds, αλλά και τα Signora Athens, Yazhou, Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, Ιcecube και SCRY Coffee Bar, θα μετατρέψουν το ζωηρό hub της Κυψέλης σε έναν τυρένιο παράδεισο, παρουσιάζοντας πιάτα και γεύσεις με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Creamy Pop Up Brunch ετοιμάζει η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης

Παράλληλα, επιδείξεις και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων θα δώσουν έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης στην ημέρα, ενώ το Brunch θα πλαισιωθεί για δεύτερη φορά από ένα Open Mic Session, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96.6.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό