ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης συνδυάζει ετικέτες της κάβας του και επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών με προσεγμένα bites, ανεβάζοντας level στα after-office drinks του κέντρου.

Συνεχίζονται τα Wine Thursdays του «ZAF»

Σωματοφύλακας της στοάς Πύρρου και πρωτεργάτης της πιάτσας της Αγίας Ειρήνης, το ανανεωμένο «ZAF» συνεχίζει τα οινογνωστικά του ραντεβού, με τα Wine Thursdays να φέρνουν το κρασί σε ρόλο πρωταγωνιστή και το δωρεάν μπουφέ από λαχταριστά συνοδευτικά, να ανεβάζουν level στα after-office τσουγκρίσματά μας.

Δεκαπέντε προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, όλες διαθέσιμες και σε ποτήρι, συνθέτουν σταθερή κάβα του «ZAF», απ’ την οποία θα προκύψει και η μεθυστική πρόταση της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, με την γκάμα των επιλογών του μπουφέ να εμπλουτίζεται από κινεζικό κοτόπουλο με λαχανικά.

Την δεύτερη Πέμπτη του μήνα, 13 Φεβρουαρίου, ο προβολέας στρέφεται στο κτήμα Μουσών, με κρασιά όπως ο Χρυσόλιθος, που παντρεύεται ιδανικά με τα θαλασσινά, όπως οι γαρίδες μαριναρισμένες με τσίλι πιπεριά και φρέσκια ντομάτα, που θα πρωταγωνιστούν στο μπουφέ.

Όσο για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, το κτήμα Τσιλιλή θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά του τσίπουρα, αλλά και τη σειρά Θεόπετρα, απ’ την οποία προέρχεται και το εξαιρετικό ροζέ που θα ταιριάξει όμορφα με τα λευκά κρέατα, αλλά και πιάτα όπως το χοιρινό φιλέτο με πολύχρωμες πιπεριές του «ZAF».

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό