ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

H HORECA συμπληρώνει 15 χρόνια

Κλασικά και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου, πάνω από 120 χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν την διοργάνωση, όπου 550 εκθέτες θα παρουσιάσουν τρόφιμα και εξοπλισμό μονάδων εστίασης και ξενοδοχείων.

H HORECA συμπληρώνει 15 χρόνια

Οργανωμένη για επαγγελματίες των ξενοδοχείων και των μονάδων εστίασης, που προσελκύει όμως και μεγάλο μέρος ιδιωτών επισκεπτών από όλην την Ελλάδα, την Κύπρο, αλλά και τις γειτονικές χώρες, η HORECA θα συγκεντρώσει στα 550 εκθεσιακά της περίπτερα νέα και καταξιωμένα προϊόντα, και θα παρουσιάσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

H HORECA συμπληρώνει 15 χρόνια

Ανάμεσά τους, το Beer & Spirits Show, όπου bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν μία μεγάλη θεματική γκάμα, από το bar management και διαχείριση προσωπικού, μέχρι προτάσεις για πρωτότυπα κοκτέιλ, νέες τάσεις και καινοτόμες τεχνικές, αλλά και τα Coffee Events, όπου παράλληλα με τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece, θα παρουσιαστούν και όλες οι καινοτομίες γύρω από την βιομηχανία του καφέ μέσα από μία σειρά εισηγήσεων και workshops.

Επίσης, η HORECA θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξ.Ε.Ε., ο προβολέας του οποίου φέτος στρέφεται στη Δράμα και την Πάτμο, ενώ παραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, καλύπτοντας όλο το φάσμα από τον καφέ και τα ροφήματα μέχρι αλκοολούχα και μη ποτά, αλλά και τρόφιμα και σνακ. Τέλος, για 2η χρονιά η έκθεση και το stage του Beer & Spirits Show θα φιλοξενήσει την εκδήλωση Beer Day από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, με φετινό της focus του δυναμικό trend της μικροζυθοποιίας.

Ν.Γ

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό