ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το πρώτο θεματικό εστιατόριο του Batman θα ανοίξει στο Λονδίνο

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΑΤΜΑΝ ΛΟΝΔΙΝΟ

Η Warner Bros αποκάλυψε ότι σύντομα το πρώτο θεματικό εστιατόριο του Batman θα ανοίξει στο Λονδίνο, κατά πάσα πιθανότητα εντός της άνοιξης. Ο εν λόγω χώρος θα ονομάζεται Park Row, όπως δηλαδή η περιοχή του Bat-Universe (γνωστή και ως Crime Alley) όπου δολοφονήθηκαν οι Thomas και Martha Wayne, μπροστά στα μάτια του νεαρού Bruce.

Το εστιατόριο Park Row θα βρίσκεται σε έναν χώρο 18.000 τμ στο Soho, στο ισόγειο ενός Art Deco κτιρίου. Ο επισκέπτης θα εισέρχεται σε ένα εσωτερικό που θα παραπέμπει σε πολλά βασικά στοιχεία γύρω από το saga του Batman - κυρίως θα θυμίζει την Batcave. Θα φιλοξενεί τρία μπαρ και πέντε διαφορετικά dining rooms, με τις τιμές των μενού να ξεκινούν από τις £45/άτομο.

Kλασικά πιάτα της βρετανικής κουζίνας θα σερβίρονται στην library-like πτέρυγα με το όνομα Pennyworth (από τον μπάτλερ της οικογένειας Wayne, Alfred), ευφάνταστα cocktails με bar food θα προσφέρονται στο speakeasy μπαρ Old Gotham City, ενώ η αίθουσα Harley Quinn θα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, με πιο light επιλογές.

Το πρώτο θεματικό εστιατόριο του Batman θα ανοίξει στο Λονδίνο

Το μεγαλύτερο πεδίο του Park Row θα είναι το Iceberg Lounge, εμπνευσμένο από τον κλασικό villain Πιγκουίνο, με διεθνείς γεύσεις και live events. Ο σχεδιασμός ανήκει στο αρχιτεκτονικό γραφείο Ab Rogers Design (ARD), το οποίο τρέχει ο γιος του Richard Rogers που σχεδίασε μεταξύ άλλων την O2 Arena του Λονδίνου και το 3 World Trade Center της Νέας Υόρκης.

Το όλο concept αποτελεί μία τεράστια συνεργασία της Warner Bros, της Consumer Products, της DC Comics και της Wonderland Restaurants. Η τελευταία είναι μία εταιρεία που έχει ιδρύσει ο entrepreneur James Bulmer, που έχει εργαστεί ρόλους-κλειδιά, τόσο στην Disney όσο και στο βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο The Fat Duck.

Επίσης...

Περισσότερα από