ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

4ήμερο HORECA στο Metropolitan Expo

Από 11 έως και 14 Φεβρουαρίου, η HORECA (ξενοδοχεία-εστίαση-bars) στο Metropolitan Expo…

4ήμερο HORECA στο Metropolitan Expo

To μεγάλο εκθεσιακό event συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες και αποτελεί σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες επισκέπτες με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Φέτος συμμετέχουν πάνω από 500 εκθέτες και διεξάγονται όπως πάντα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, με κορυφαία το Beers & Spirits Show, με όλα τα trends του χώρου από κορυφαίους bertenders, τα Coffee Events με καταξιωμένους baristas και το Gastronomy Forum με γαστρονομικές επιδείξεις από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων, που ενδιαφέρουν επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες που θα εξασφαλίσουν μια πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες και on line προσκλήσεις μπείτε στο www.horecaexpo.gr.

Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστ/κό εμβολιασμού ή νόσησης.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.