ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Λεμονάδα με μαστίχα και τζίντζερ

Λεμονάδα με μαστίχα και τζίντζερ

Από τα πιο ευχάριστα σε άρωμα και δροσιά αναψυκτικά που δοκιμάσαμε τελευταία είναι αυτή η χιώτικη λεμονάδα εμπλουτισμένη με μαστίχα και τζίντζερ. Η δροσιά του λεμονιού συναντάει τη μαγεία του αρώματος της μαστίχας ενώ το τζίντζερ προσθέτει την εξωτική σπιρτάδα του, όλα ταιριασμένα με ισορροπία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ευχάριστο, δροσιστικό, με διακριτικά αρώματα. Μας άρεσαν και τα αρωματισμένα ανθρακούχα νερά: μαστιχόνερο με λεμόνι και μέντα, μαστιχόνερο με τριαντάφυλλο, μαστιχόνερο με μανταρίνι -όλα χωρίς ζάχαρη.

Είναι προϊόντα των Chiosshop, επιχείρησης που εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων με μαστίχα Χίου, από το 1956.

Υποκαταστήματα Chiosshop υπάρχουν και στον Πειραιά (τηλ. 210 4121222 & 210 4101241). Ε-shop: www.masticha.gr.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.