Follow us

Λεμονάδα με μαστίχα και τζίντζερ

Λεμονάδα με μαστίχα και τζίντζερ

Από τα πιο ευχάριστα σε άρωμα και δροσιά αναψυκτικά που δοκιμάσαμε τελευταία είναι αυτή η χιώτικη λεμονάδα εμπλουτισμένη με μαστίχα και τζίντζερ. Η δροσιά του λεμονιού συναντάει τη μαγεία του αρώματος της μαστίχας ενώ το τζίντζερ προσθέτει την εξωτική σπιρτάδα του, όλα ταιριασμένα με ισορροπία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ευχάριστο, δροσιστικό, με διακριτικά αρώματα. Μας άρεσαν και τα αρωματισμένα ανθρακούχα νερά: μαστιχόνερο με λεμόνι και μέντα, μαστιχόνερο με τριαντάφυλλο, μαστιχόνερο με μανταρίνι -όλα χωρίς ζάχαρη.

Είναι προϊόντα των Chiosshop, επιχείρησης που εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων με μαστίχα Χίου, από το 1956.

Υποκαταστήματα Chiosshop υπάρχουν και στον Πειραιά (τηλ. 210 4121222 & 210 4101241). Ε-shop: www.masticha.gr.

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;