ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Τα Ros Solis είναι τα νέα ελληνικά mixers

Αντλώντας το όνομά τους από τα «ροσόλια», τους δροσερούς συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων που, αραιωμένοι με νερό ή αλκοόλ, αποτελούσαν σταθερό τρατάρισμα στα σπίτια της ακμάζουσας αστικής κοινωνία των Ελλήνων της Σμύρνης, τα νέα αναψυκτικά της εταιρείας ΚΡΙΝΟΣ, σε συνεργασία με την Trinity Wines, φέρνουν την παράδοση του 19ου αιώνα στο σήμερα.

Τα Ros Solis είναι τα νέα ελληνικά mixers

Από τον Δημήτρη Σταθόπουλο

Με βάση τους το εξαιρετικής ποιότητας φυσικό μεταλλικό νερό ιδιόκτητων πηγών της εταιρείας στην περιοχή Ροδοδάφνη Αιγίου, και με 100% φυσικά συστατικά χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά, να εμπλουτίζονται από υψηλής ποιότητας διοξείδιο του άνθρακα, τα Ros Solis δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν την ανάγκη για premium mixers, που αναδεικνύουν τις γεύσεις των φυσικών συστατικών τους.

Ιδανικά όμως όχι μόνο για premium long drinks, cocktails ή mocktails, χάρη στη ζωντάνια των γεύσεων, αλλά και στις πλούσιες φυσαλίδες τους, αποτελούν ιδανικό απεριτίφ για τους καταναλωτές που θέλουν να αποφύγουν το αλκοόλ ή ακολουθούν gluten-free, vegetarian και vegan δίαιτες.

Οι γεύσεις

Pink Grapefruit Soda με γεύση εξωτική από αληθινό ροζ γκρέιπφρουτ
Ginger Beer από φυσική ζύμωση ginger roots για πικάντικες νότες
Bergamot ‘n’ Mandarin Soda για έντονα αρώματα εσπεριδοειδών
Cucumber ‘n’ Basil Tonic με έντονη βοτανικότητα εμπνευσμένη από την ελληνική φύση
Tonic Water για το απόλυτο Gin ‘n’ Tonic
Soda Water με Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.