ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Aged Sumatra, ο νέος premium καφές Nespresso

Aged Sumatra, ο νέος premium καφές Nespresso

Η Σουμάτρα φημίζεται για τον ποιοτικό καφέ της και η νέα κυκλοφορία στη σειρά Limited Edition Master Origins της Nespresso έρχεται να υπογραμμίσει ακριβώς αυτό. Προικισμένος με τα σπάνια χαρακτηριστικά που φέρνουν οι παλαιωμένοι κόκκοι Arabica από την επαρχία Aceh, ψηλά στα όρη Gayo, ο Aged Sumatra της Nespresso περνάει από την ιδιαίτερη, παραδοσιακή διαδικασία παλαίωσης της Ινδονησίας giling basah: οι κόκκοι του καφέ παλαιώνονται για πάνω από 3 χρόνια με φυσικό τρόπο, μέσα σε σάκους από γιούτα, που επιτρέπουν ο καφές να αναπνέει και να αναπτύσσει σώμα με ιδιαίτερη πολυπλοκότητα στη γεύση.

Ο καφές που απολαμβάνεις στο φλιτζάνι έχει πλούσιο σώμα με βελούδινη αίσθηση, ξυλώδη και μπαχαρένιο χαρακτήρα, νότες σοκολάτας, καραμέλας και ταμπάκο, ενώ συγχρόνως κυκλοφορεί και ειδική συσκευασία δώρου, όπου οι κάψουλες συνοδεύονται από γυάλινα ποτήρια ειδικά σχεδιασμένα για την απόλαυση του συγκεκριμένου χαρμανιού.

H σειρά είναι διαθέσιμη στις boutiques Nespresso και on line στο www.nespresso.com/gr

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.