ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μηλίτης με γεύση κεράσι!

Μηλίτης με γεύση κεράσι!

Ο “Μηλοκλέφτης” είναι ένας μηλίτης, χαμηλόβαθμο ποτό που παρασκευάζεται από φρέσκα μήλα κι έχει ευχάριστη, φρουτώδη γεύση. Η περιεκτικότητά του σε αλκοόλ είναι 4,5%, γεγονός που το κάνει μια δροσιστική καλοκαιρινή συντροφιά για κάθε ώρα. Η εκδοχή του με κεράσι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένα καλοκαιρινό trend. Στον μηλίτη, απλά έχει προστεθεί χυμός κερασιού. Το blend ενσωματώνει το άρωμα του κερασιού σε αρμονία με τις νότες του μήλου και το αποτέλεσμα είναι ένα ποτό πολύ πιο αρωματικό, ευκολόπιοτο, με το κεράσι να κυριαρχεί ευχάριστα. Ο Μηλοκλέφτης με κεράσι πίνεται αυστηρά παγωμένος και ιδανικά σερβίρεται σε φαρδύ ποτήρι με 1/3 πάγο. Κυκλοφορεί σε μπουκάλι και κουτάκι των 330ml. Παράγεται στην Πάτρα από ελληνικά μήλα και χυμό κερασιού και είναι προϊόν της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

https://milokleftis.gr

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.