ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Zuitly σημαίνει παγωτό χωρίς ενοχές

Zuitly σημαίνει παγωτό χωρίς ενοχές

Ελληνικό γάλα, φυσικά γλυκαντικά και μια έκρηξη πρωτεΐνης κρύβονται κάτω απ’ το καπάκι του Zuitly, του νέου παγωτού που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του καλοκαιριού: με έως και 139 % περισσότερη πρωτεΐνη από τα κοινά παγωτά, αλλά και με την διατροφική δύναμη της ξυλιτόλης, ενός φυσικού γλυκαντικού που βρίσκεται σε φρούτα όπως τα δαμάσκηνα και η φράουλες, το Zuitly ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για την αγαπημένη απόλαυση του καλοκαιριού.

Ιδανικό για όσους επιζητούν τη χρυσή τομή της υγιεινής διατροφής με την έντονη γεύση, το Zuitly είναι το πρώτο brand της θεσσαλονικιώτικης εταιρείας γαλακτοκομικών προϊόντων Foodbase, και κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία πώλησης με δύο άκρως καλοκαιρινές γεύσεις. Το Cocoa, με μόλις 131 θερμίδες ανά 100 γρ. και σχεδόν διπλάσια περιεκτικότητα πρωτεΐνης σε σχέση με το κοινό παγωτό, αλλά και Vanilla, με 57% λιγότερους υδατάνθρακες και 64% λιγότερα λιπαρά, αλλά και άκρως pop συσκευασίες που θα γίνουν το κόλλημα του καλοκαιριού μας.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.