ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Delivery κρασιού… με το ποτήρι!

Πως θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί; Το Vintage wine bar φρόντισε να το κάνει πράξη.

Delivery κρασιού… με το ποτήρι!

Το «Vintage» (Μητροπόλεως 66 – 68), το δημοφιλές wine bar του Κέντρου, μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες. Στη λίστα του, που είναι από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, κατάφερε να συγκεντρώσει εξαιρετικές ετικέτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο οινικό κόσμο, ενώ πρώτο λάνσαρε και χρησιμοποίησε το Coravin για το σερβίρισμα σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών.

Τώρα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, συστήνοντας την υπηρεσία «delivery per glass». Κάντε εικόνα να είστε με την παρέα σας στον κήπο, ή τη βεράντα και να μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι από το κρασί που σας αρέσει! Ο καθένας μάλιστα μπορεί να έχει όποιο επιθυμεί, από μια λίστα με 30 επιλεγμένες ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα. Επιπλέον, μπορείτε να συνοδεύσετε τι επιλογές σας με διαλεκτά τυριά και αλλαντικά από μικρούς ντόπιους παραγωγούς, ή με κάποια από τα κλασικά πιάτα του «Vintage».

Οι παραγγελίες για το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές γίνονται μέσα από τις δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ενώ αν κάποιος τα παραλάβει από το wine bar, έχει έκπτωση 10%.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.