ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

Ελληνική εταιρεία με δυναμική πορεία, η Green Cola μπαίνει δυναμικά στη χώρα με την υψηλότερη κατανάλωση αναψυκτικών παγκοσμίως, με δυνατό ατού τα φυσικά υλικά και τη στέβια.

Η Green Cola εισβάλει στις Η.Π.Α.

Το να διεκδικεί μια ελληνική εταιρεία αναψυκτικών μερίδιο αγοράς στη χώρα με την υψηλότερη κατανάλωση αναψυκτικών παγκοσμίως και πατρίδα των πιο διάσημων σχετικών brands, είναι πράγματι μεγάλη επιτυχία. Η καινοτόμα Green Cola, που ξεκίνησε την παραγωγή της το 2012 στην Ορεστιάδα του Έβρου, μπαίνει πλέον δυναμικά στον ανταγωνισμό των ΗΠΑ, με δυνατό ατού τα φυσικά υλικά και τη στέβια, σε μια εποχή που οι διατροφικές συνήθειες της χώρας στρέφονται όλο και περισσότερο στο φυσικό και υγιεινό.

Η μεγάλη ζήτηση αναψυκτικών χωρίς ζάχαρη οδήγησε την Green Cola στα ράφια δυο μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης αρχικά επτά Πολιτειών (Τέξας, Μασαχουσέτη, Κονέκτικατ, Νιου Χαμσάιρ, Βερμόντ, Μέιν, Ρόουντ Αϊλαντ) ενώ τα προϊόντα της διατίθενται και από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon, εξασφαλίζοντας δίκτυο διανομής σε όλη τη χώρα. Ήδη, από το περασμένο έτος έχει ιδρύσει την Green Cola North America και στο άμεσο πρόγραμμα είναι η τοπική εμφιάλωση του μεγαλύτερου μέρους των προϊόντων της, με σημαντικό οικονομικό όφελος από τη μείωση του κόστους μεταφοράς και διανομής.

Να θυμίσουμε ότι η Green Cola είναι ένα προϊόν φυσικού προφίλ, με συστατικά φυσικής προέλευσης όπως η στέβια και η φυσική καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ, ενώ δεν περιέχει ασπαρτάμη, φωσφορικό οξύ, ζάχαρη και συντηρητικά.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.