ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κάψουλες espresso από την Dimello

Η γνωστή ελληνική εταιρεία με τη μακρόχρονη παράδοση στην επεξεργασία του καφέ, λάνσαρε πρόσφατα μια σειρά από 7 διαφορετικά χαρμάνια σε κάψουλες, για την καθημερινή μας απόλαυση στο σπίτι…

Κάψουλες espresso από την Dimello

Ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με μακρύ παρελθόν στην εμπορία καφέ, που ξεκίνησε τη σύγχρονη πορεία της το 2002, η Dimello εισάγει, καβουρδίζει, παρασκευάζει και διανέμει καφέ espresso και φίλτρου, με βάση της την σύγχρονη μονάδα της στην Αττική. Εξοπλισμένη με τεχνολογίες αιχμής, που επιβλέπονται από την εκπαιδευμένη ομάδα των Dimello specialists, η Dimello έχει περάσει στην νέα εποχή αναπτύσσοντας στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τις φάρμες και τους παραγωγούς του καφέ που προμηθεύεται από Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία και Νικαράγουα, απότοκος της οποίας είναι οι νέες κάψουλες espresso, που φέρνουν την μέγιστη απόλαυση στο σπίτι.

Επτά χαρμάνια σε αντίστοιχες κάψουλες (συμβατές με μηχανή nespresso) περιλαμβάνουν καφέδες δυνατούς και ελαφριούς, φρουτώδεις ή μπαχαρένιους, για lungo ή espresso, ακόμα και με μειωμένη καφεΐνη. Τα χαρμάνια έχει επιμεληθεί η εξειδικευμένη ομάδα της Dimello, από καφέδες arabica και robusta, που προέρχονται από Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική και Ινδία, με στόχο τη δημιουργία εκλεπτυσμένων και σωστά ισορροπημένων καφέδων.

Διαθέσιμες και για ηλεκτρονική παραγγελία από το dimellocoffee.com, οι κάψουλες βαθμολογούνται από 5 έως 10 βάση της έντασης καβουρδίσματος και η σειρά περιλαμβάνει τα χαρμάνια Ristretto (δυνατός και πλούσιος / 10), Intenso (έντονος και πλούσιος / 9), Forte Lungo (δυνατός και αρωματικός / 8), Allegro (ζωηρός και ξεχωριστός / 7), Velluto Lungo (ντελικάτος και βελουδένιος / 6), Notte (ήπιος και μεταξένιος, με μειωμένη καφεΐνη / 5), Decaf (πλούσιος και κομψός / 7).

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.