ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Φρέσκο βούτυρο Ιδρύματος Τοσίτσα

Φρέσκο βούτυρο Ιδρύματος Τοσίτσα

Επίκαιρο όσο ποτέ για τα πασχαλινά γλυκίσματα, αλλά και ένα προϊόν από τα καλύτερα του είδους του για την καθημερινότητά μας. Είναι το φρέσκο βούτυρο αγελάδας του γνωστού Τυροκομείου Ιδρύματος Τοσίτσα, στο Μέτσοβο, ένα βούτυρο με εξαιρετική γεύση. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 500 γρ. και είναι κατάλληλο για τα πάντα, από άλειμμα στο ψωμί μας μέχρι μαγειρική. Το βρήκαμε στου Σκλαβενίτη, στα ΑΒ Βασιλόπουλος (και σε λίγα ακόμα παντοπωλεία), αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμο λόγω μικρής παραγωγής.

Επίσης...

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Περισσότερα από

Τυρινή, η εβδομάδα που γιορτάζει το τυρί!

H τρίτη εβδομάδα των Απόκρεω ονομάζεται Τυροφάγος ή Τυρινή ή Μακαρονού.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…

Η Καθαρά Δευτέρα και τα φαγητά της

Συυνταγές που προτείνουμε στο πνεύμα της Καθαράς Δευτέρας, «ένα κι ένα» για ουζάκι και τσίπουρο!

Θρακιώτικες γαρδούμπες

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο της Στέλλας Σπανού «Θρακιώτικη κουζίνα» το μάτι μας έπεσε στις "θρακιώτικες γαρδούμπες", ως μια καλή πρόταση για ορεκτικό στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και όλης της Aποκριάς.