Follow us

10+1 νηστίσιμες συνταγές για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές (και μη) συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά

garidomakaronada-2

Ψάχνεις συνταγές για Καθαρά Δευτέρα για να φτιάξεις το γιορτινό τραπέζι σου; Επιλέξαμε τις αγαπημένες μας παραδοσιακές και μη συνταγές για ορεκτικά, κυρίως και γλυκά.

Συνταγή για χούμους με λιαστή ντομάτα | Ένα twist σε μια κλασική συνταγή

Εμείς διαλέξαμε 10+1 συνταγές που θα δώσουν ξεχωριστή γεύση στο σαρακοστιανό τραπέζι σου. Μανιτάρια κρασάτα, χταπόδι στο φούρνο με πατάτες, σουπιές γιαχνί με κάππαρη και ούζο, γαριδομακαρονάδα αλλά και νηστίσιμη καρυδόπιτα είναι μόνο μερικές από αυτές που λιγουρευτήκαμε για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Κέικ με πορτοκάλι και ταχίνι | Ένα vegan, νόστιμο και θρεπτικό κέικ

Συνταγές για Καθαρά Δευτέρα | Κάνε κλικ πάνω στη συνταγή που θες για να μάθεις πώς θα την φτιάξεις βήμα - βήμα.

[gallery ids="54201,54202,54204,54205,54206,54207,54208,54209,54210,54211,54212"]

Επίσης...

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

Περισσότερα από

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;