ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Στου Ψυρρή για το νέο μενού του Po’ Boys

Ένα από τα καλύτερα ΒBQ joints της Ευρώπης ανανέωσε το μενού του.

PO BOYS ΨΥΡΡΗ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2020

Αληθινό ΒΒQ, όπως μαγειρεύεται και σερβίρεται στην Αμερική – αυτός ήταν ο στόχος του Βασίλη Σπόρου όταν πριν από 2,5 χρόνια περίπου άνοιξε το Po’Boys στην πολυσύχναστη, πλέον, γειτονιά του Ψυρρή. Τα ζουμερά, σιγοκαπνιστά κρέατα του μενού του- Brisket, Pulled Pork, Spare Ribs, Pork Belly – μέσα σε burgers, bao bans και αφράτα ψωμάκια Po’ Boys (μακρόστενο ψωμάκι), οι διαλεγμένες κοπές βοδινών steak (Hanger, Inside Skirt, Chuck Eye Roll, T-Bone) που ψήνονται στον χειροποίητο ξυλόφουρνο και οι 40(!) μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες έπεισαν τους Αθηναίους (και όχι μόνο) ότι το Po’ Boys είναι ο απόλυτος προορισμός για αληθινό αμερικάνικο φαγητό. Το αποδεικνύει μάλιστα και η 11η θέση του στη λίστα με τα καλύτερα BBQ joints της Ευρώπης.

Στου Ψυρρή για το νέο μενού του Po’ Boys

Το φετινό φθινόπωρο βρίσκει το Po’ Boys σε απόλυτα δημιουργική διάθεση όπως αποτυπώνεται στο νέο, ανανεωμένο menu του. Το πιο πρόσφατο μαγειρικό επίτευγμα θα σε κάνει να αναφωνήσεις "Ηoly Cow": To πρώτο 100% καπνιστό μοσχαρίσιο burger από μοσχάρι Σερρών σιγοκαπνίζεται medium rare στο smoker και τελειώνει πάνω στις φλόγες του ξυλόφουρνου πριν βρει τη θέση του ανάμεσα στο βουτυράτο brioche ψωμάκι, τη μοναδική white BBQ sauce, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το cheddar και το fondue τυριών.

Το γνωστό - άγνωστο "Μυστικό Burger" αποκτά τη δική του θέση στον κατάλογο και δεν χρειάζεται πλέον μυστικό κωδικό για να το απολαύσεις. Το όνομα αυτού, Β.Μ.F: Δύο λεπτά μπιφτεκάκια από μοσχάρι Σερρών, brisket, pulled pork, τηγανητό pork belly, cheddar και καραμελωμένα κρεμμύδια αρκούν για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις γύρω από το όνομά του - το μυστήριο θα λυθεί μόνο όταν το δοκιμάσεις.

Στα Βaby Back Ribs, μία ολόκληρη πλευρά από χοιρινά παϊδάκια σιγοκαπνίζεται για 8 ώρες στο χειροποίητο smoker για να σερβιριστεί επάνω σε μία στρώση από φρεσκοτηγανισμένες πατάτες με πλούσιο γλάσο από αυθεντικό Bourbon. Με το Bloody Po’ Mary, οι pitmasters του Po’ Boys δημιούργησαν ένα ορεκτικό που πίνεται και τρώγεται ταυτόχρονα, συνδυάζοντας το φανταστικό umami της τομάτας με τηγανητούς πειρασμούς του μενού: Jalapeños Ηush puppies, γαρίδες panko, τηγανητές φτερούγες και λουκάνικο Andouille. Φυσικά οι τολμηροί, μπορούν πάντα να προσθέσουν vodka.

PO BOYS ΨΥΡΡΗ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2020 1
PO BOYS ΨΥΡΡΗ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2020 3
PO BOYS ΨΥΡΡΗ ΝΕΟ ΜΕΝΟΥ 2020 2

Τα Sliders έρχονται στο μενού για όσους θέλουν τα δοκιμάσουν όλα! Τρία λαχταριστά mini βουτυράτα brioche με μοσχάρι, fried chicken και pulled pork σε ένα μόνο πιάτο. Μπορεί το κρέας να είναι το βασικό στοιχείο ενός BBQ joint, αλλά το 100% plant based Vegan Βurger που σερβίρεται ανάμεσα σε αφράτο πατατόψωμο μαζί με χειροποίητη vegan mayo, θα φανατίσει ακόμα και το μεγαλύτερο οπαδό του κλασικού burger.

Τελευταίο και καλύτερο, το Brisket Ramen Bowl επανέρχεται δυναμικά στο φθινοπωρινό μενού και αποδεικνύει περίτρανα ότι το σιγοκαπνιστό βοδινό Brisket του Po'Boys είναι το απόλυτο topping στη διάσημη ιαπωνική σούπα με noodles, πλούσιο ζωμό και μελάτο αβγό. Και επειδή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αν η μπύρα δημιουργήθηκε για το BBQ ή το BBQ για τη μπύρα, η Po'Boys Lager μπύρα σε βαρέλι είναι γεγονός ενώ ο κατάλογος με τις 40 μπύρες ελληνικής μικροζυθοποιίας ανανεώνεται συνεχώς.


Info

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Tηλ. 210 3234672

Επίσης...

Για φανταστικά κεφτεδάκια στη Στοά Φιξ

Το γαστρονομικό καφενείο της Γωγώς Δελογιάννη έχει κάθε λόγο να σε κάνει πιστό οπαδό του.

Το Omnivore είναι η πιο νόστιμη άφιξη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

​​Το κέντρο της Αθήνας επέλεξε ο Όμιλος Καστελόριζο για το νέο του all day project, Omnivore.

Περισσότερα από

Τραβόλτα: Εγγυημένα υψηλή ψαροφαγία

Εξαιρετική πρώτη ύλη, θαυμάσια επεξεργασία και υψηλή μαγειρική στο Περιστέρι.

Για cold brew και cinnamon buns στο Morning Bar

Ένα σύγχρονο meeting point με φιλοσοφία less is more.

Στο Spit Jack Rotisserie αγαπούν το κρέας άνευ όρων

Zουμερά κοτόπουλα, τραγανιστές πάπιες, κρατσανιστές πορκέτες και μοσχαρίσιες πικάνιες σιγοψήνουν στις σούβλες του Spit Jack.

Bon Bon Fait Maison: Ο Κρίτων Πουλής φέρνει μοναδικές γεύσεις στο κέντρο

Τέλεια γλυκά και άψογο παγωτό από τον σημαντικό pastry chef σε ένα ολοκαίνουριο spot.

Νέα σεζόν, νέες αρχές για το CTC

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του υποδέχονται τη νέα σεζόν και κλείνουν δημιουργικά το μάτι στις προκλήσεις που εκείνη φέρνει μαζί της.

Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια

Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς,

Νόστιμα cocktails σε μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας

Στο rooftop του The Foundry Suites για καλοφτιαγμένα ποτά με θέα.

Alfresco dining στον δροσερό κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Natu κάνει πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι στην Κηφισιά.

Balthazar: Ίσως πιο απολαυστικό από κάθε άλλη φορά

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που το Balthazar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά στέκια της καλοκαιρινής Αθήνας

Στον κήπο του 48 Urban Garden για after office cocktails

Το πιο urban chic σημείο της πόλης σε υποδέχεται ξανά.