ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

To Άνετον μας ξανασυστήνεται

Καλοκαίρι στο Άνετον με μεσογειακές γεύσεις και δροσιστικά cocktails.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΕΤΟΝ 2020

Το φετινό καλοκαίρι η Αθήνα ξανασυστήνεται μέσα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά. Το Άνετον, που στο τέλος του περασμένου χρόνου, μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, στον ήσυχο δρόμο της Ναυάρχου Νικοδήμου, αποτελεί μια σταθερή πρόταση για τις βραδινές εξόδους.

Πιστό στη laid back διάθεσή του, το εστιατόριο συνδυάζει μια χαλαρή ατμόσφαιρα με μία κομψή αισθητική, που εκφράζει τη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Φωτόπουλο. Ακολουθώντας κάθε κανόνα ασφαλείας για την προστασία των πελατών αλλά και του προσωπικού του, το Άνετον αναδεικνύεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα.

To Άνετον μας ξανασυστήνεται

Το μενού που υπογράφει ο συνιδιοκτήτης και Executive Chef Βασίλης Ζώης ανανεώνεται τακτικά με πολλά πιάτα να εναλλάσσονται ανάλογα την εποχή και τις πρώτες ύλες. Με γνώμονα πρωτίστως την ποιότητα, την εποχικότητα και τη γεύση, ο Chef πειραματίζεται δημιουργικά, κρατώντας πάντα τη μεσογειακή ταυτότητα του εστιατορίου. Από το ταρτάρ από φρέσκα Ελληνικά ψάρια με γκρειπφρουτ, σαγκουίνι, αγουρέλαιο και πικρόχορτα Κρήτης, τις φρέσκιες πατάτες τηγανητές με άγρια ρίγανη, τριμμένη φέτα βαρελίσια και αυγά μάτια ελευθέρας βοσκής (το πιάτο που αγαπήθηκε όσο κανένα στο εστιατόριο), μέχρι την ganache πικρής σοκολάτας με φιστικοβούτυρο, καραμέλα και σοκολατένιο χώμα, ή το φαγκρί φιλέτο ψητό σε μαντέμι, με φασόλια, καπνιστή ντομάτα και άγρια χόρτα, κάθε πιάτο έχει τη δική του γευστική ταυτότητα.

ΑΝΕΤΟΝ 2

Το Άνετον στέκεται με προσοχή στην επιλογή των κρασιών του, με τη sommelier Μαρία Νίκα να είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει και να σας προτείνει ό,τι πιο ταιριαστό για να συνοδεύσετε το φαγητό σας με Ελληνικό ή ξένο αμπελώνα. Ο Bar Manager Γιώργος Μίτσουλης έχει δημιουργήσει με τη σειρά του μια άκρως ενδιαφέρουσα κάρτα με μαγειρικά signature cocktails, με λαχανικά και βότανα, ιδανικά τόσο για τις απογευματινές ώρες όσο και για να ακολουθήσετε την τάση του food & cocktail pairing.

ΑΝΕΤΟΝ 3

Info

Ναυάρχου Νικοδήμου 3, Αθήνα,

Τηλ. 210 8066700

Επίσης...

Για φανταστικά κεφτεδάκια στη Στοά Φιξ

Το γαστρονομικό καφενείο της Γωγώς Δελογιάννη έχει κάθε λόγο να σε κάνει πιστό οπαδό του.

Το Omnivore είναι η πιο νόστιμη άφιξη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

​​Το κέντρο της Αθήνας επέλεξε ο Όμιλος Καστελόριζο για το νέο του all day project, Omnivore.

Περισσότερα από

Στου Ψυρρή για το νέο μενού του Po’ Boys

Ένα από τα καλύτερα ΒBQ joints της Ευρώπης ανανέωσε το μενού του.

Τραβόλτα: Εγγυημένα υψηλή ψαροφαγία

Εξαιρετική πρώτη ύλη, θαυμάσια επεξεργασία και υψηλή μαγειρική στο Περιστέρι.

Για cold brew και cinnamon buns στο Morning Bar

Ένα σύγχρονο meeting point με φιλοσοφία less is more.

Στο Spit Jack Rotisserie αγαπούν το κρέας άνευ όρων

Zουμερά κοτόπουλα, τραγανιστές πάπιες, κρατσανιστές πορκέτες και μοσχαρίσιες πικάνιες σιγοψήνουν στις σούβλες του Spit Jack.

Bon Bon Fait Maison: Ο Κρίτων Πουλής φέρνει μοναδικές γεύσεις στο κέντρο

Τέλεια γλυκά και άψογο παγωτό από τον σημαντικό pastry chef σε ένα ολοκαίνουριο spot.

Νέα σεζόν, νέες αρχές για το CTC

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του υποδέχονται τη νέα σεζόν και κλείνουν δημιουργικά το μάτι στις προκλήσεις που εκείνη φέρνει μαζί της.

Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια

Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς,

Νόστιμα cocktails σε μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας

Στο rooftop του The Foundry Suites για καλοφτιαγμένα ποτά με θέα.

Alfresco dining στον δροσερό κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Natu κάνει πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι στην Κηφισιά.

Balthazar: Ίσως πιο απολαυστικό από κάθε άλλη φορά

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που το Balthazar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά στέκια της καλοκαιρινής Αθήνας