ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

To Άνετον μας ξανασυστήνεται

Καλοκαίρι στο Άνετον με μεσογειακές γεύσεις και δροσιστικά cocktails.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΕΤΟΝ 2020

Το φετινό καλοκαίρι η Αθήνα ξανασυστήνεται μέσα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά. Το Άνετον, που στο τέλος του περασμένου χρόνου, μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, στον ήσυχο δρόμο της Ναυάρχου Νικοδήμου, αποτελεί μια σταθερή πρόταση για τις βραδινές εξόδους.

Πιστό στη laid back διάθεσή του, το εστιατόριο συνδυάζει μια χαλαρή ατμόσφαιρα με μία κομψή αισθητική, που εκφράζει τη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Φωτόπουλο. Ακολουθώντας κάθε κανόνα ασφαλείας για την προστασία των πελατών αλλά και του προσωπικού του, το Άνετον αναδεικνύεται σε έναν αγαπημένο προορισμό για τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα.

To Άνετον μας ξανασυστήνεται

Το μενού που υπογράφει ο συνιδιοκτήτης και Executive Chef Βασίλης Ζώης ανανεώνεται τακτικά με πολλά πιάτα να εναλλάσσονται ανάλογα την εποχή και τις πρώτες ύλες. Με γνώμονα πρωτίστως την ποιότητα, την εποχικότητα και τη γεύση, ο Chef πειραματίζεται δημιουργικά, κρατώντας πάντα τη μεσογειακή ταυτότητα του εστιατορίου. Από το ταρτάρ από φρέσκα Ελληνικά ψάρια με γκρειπφρουτ, σαγκουίνι, αγουρέλαιο και πικρόχορτα Κρήτης, τις φρέσκιες πατάτες τηγανητές με άγρια ρίγανη, τριμμένη φέτα βαρελίσια και αυγά μάτια ελευθέρας βοσκής (το πιάτο που αγαπήθηκε όσο κανένα στο εστιατόριο), μέχρι την ganache πικρής σοκολάτας με φιστικοβούτυρο, καραμέλα και σοκολατένιο χώμα, ή το φαγκρί φιλέτο ψητό σε μαντέμι, με φασόλια, καπνιστή ντομάτα και άγρια χόρτα, κάθε πιάτο έχει τη δική του γευστική ταυτότητα.

ΑΝΕΤΟΝ 2

Το Άνετον στέκεται με προσοχή στην επιλογή των κρασιών του, με τη sommelier Μαρία Νίκα να είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει και να σας προτείνει ό,τι πιο ταιριαστό για να συνοδεύσετε το φαγητό σας με Ελληνικό ή ξένο αμπελώνα. Ο Bar Manager Γιώργος Μίτσουλης έχει δημιουργήσει με τη σειρά του μια άκρως ενδιαφέρουσα κάρτα με μαγειρικά signature cocktails, με λαχανικά και βότανα, ιδανικά τόσο για τις απογευματινές ώρες όσο και για να ακολουθήσετε την τάση του food & cocktail pairing.

ΑΝΕΤΟΝ 3

Info

Ναυάρχου Νικοδήμου 3, Αθήνα,

Τηλ. 210 8066700

Επίσης...

Alfresco dining στον δροσερό κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Natu κάνει πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι στην Κηφισιά.

Balthazar: Ίσως πιο απολαυστικό από κάθε άλλη φορά

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που το Balthazar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά στέκια της καλοκαιρινής Αθήνας

Περισσότερα από

Στον κήπο του 48 Urban Garden για after office cocktails

Το πιο urban chic σημείο της πόλης σε υποδέχεται ξανά.

Spoild: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar

Ένα ειδικό κομπρεσέρ δίνει στο -δικής του παραγωγής gelato- μια μοναδική, βελούδινη μορφή, σε παγωτό ή milkshake

Φίνα γλυκά στον κατάφυτο κήπο του Artisanal

Καλοκαιρινές απολαύσεις στο Artisanal.

Το Caravin Wine Bar σε ταξιδεύει business class

Στο Caravin Wine Bar 5 ατομικά θεματικά μενού σε μεταφέρουν με ασφάλεια σε 5 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη.

Το Naif στρέφει το ενδιαφέρον πίσω από τη Στέγη

Ευχάριστος χώρος, προσεγμένο μενού και πραγματικά χαλαρή διάθεση.

Το Beefbar κάνει πιο ενδιαφέρουσα την Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η νέα πρόταση στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το Four Seasons φέρνει κοσμοπολίτικες γεύσεις και φρέσκο αέρα.

Η fusion και cool κουζίνα του The Royal Monkey

Ο σεφ Γιάννης Λιόκας παρουσιάζει μία διαφορετική αλλά εξίσου νόστιμη πτυχή του στο πανέμορφο bar-restaurant της Κηφισιάς.

Point-a: Καλοκαιρινές βραδιές με την Ακρόπολη στο background

Ένα από τα πιο ωραία rooftops της πόλης επιστρέφει.

Vintage, ένα νόστιμο playground του κρασιού

Μία εκπληκτική συλλογή κρασιών, αμέτρητες επιλογές σε ποτήρι και καλοφτιαγμένα πιάτα κάνουν τη διαφορά στο wine bar-bistro της οδού Μητροπόλεως.

Materia Prima, εκλεκτή κάβα και φίνο μενού στο Παγκράτι

Το wine bistro είναι μία από τις νέες και άκρως ενδιαφέρουσες αφίξεις στην πόλη.