ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Το κορυφαίο εστιατόριο πραγματοποιεί το δικό του restart, διατηρώντας στο απόλυτο τον high end χαρακτήρα του.

ΣΠΟΝΔΗ

Η εστίαση στη χώρα μας έχει πραγματοποιήσει εδώ και μερικές εβδομάδες την επανεκκίνησή της, προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Τα σημαντικότερα ελληνικά εστιατόρια υποδέχονται και πάλι επισκέπτες, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ποιότητά τους και σταδιακά να παρουσιάσουν τις πιο φρέσκιες τους προτάσεις.

Η Σπονδή, το πρώτο εστιατόριο της χώρα με δύο αστέρια Michelin, κάνει restart και ακολουθώντας πάντοτε τα υψηλότερα γαστρονομικά standards -στα οποία άλλωστε έχει συνηθίσει το κοινό από το 1996 μέχρι και σήμερα- παρουσιάζει το Dîner entre Amis (Δείπνο με φίλους). Αναλογιζόμενη πλήρως το ρόλο της και τη σημασία του στην ελληνική εστιατορική σκηνή, η Σπονδή προσφέρει μία νέα γαστρονομική εμπειρία, με ένα πλήρες μενού 7 σταδίων για ολόκληρο το τραπέζι, στην τιμή των €70/άτομο, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της πως οι άνθρωποι πρέπει να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται πράγματα και, φυσικά, να απολαμβάνουν.

Στη Σπονδή για δείπνο με φίλους

Παράλληλα, για τους φίλους της υψηλής γαστρονομίας θα είναι διαθέσιμο το μενού Discovery, ενώ με σαφές πιο χαλαρό στυλ, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να απολαύσουν το αγαπημένο τους κρασί με τη συνοδεία τυριών, στο ειδικά διαμορφωμένο Wine and Cheese by Spondi.

Σε μία πραγματικά κρίσημη και κομβική περίοδο για τον κλάδο της εστίασης, η Σπονδή κάνει τη δική της προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση: Εκείνη που θέλει την προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η πραγματική εμπειρία ενός high end εστιατορίου, που πάντοτε πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δρώμενα της χώρας.


Info

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

Tηλ. 210 7564021

www.spondi.gr

Επίσης...

TASTY AWARDS 23. Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, πέφτει η αυλαία της ψηφοφορίας για τα φετινά Tasty Awards. Λίγες ώρες έχουν μείνει για να στηρίξουμε με την ψήφο μας τα αγαπημένα μας εστιατόρια και bars της Αθήνας!

TASTY AWARDS 23. Πού πάμε για το καλύτερο street food της Αθήνας;

Υπάρχουν κάποια εστιατόρια που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο dress code. Εστιατόρια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, στα οποία μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε στιγμή και να δοκιμάσουμε γεύσεις απλές και οικείες. Είναι η ώρα να τα ψηφίσουμε!

Περισσότερα από

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα αγαπημένα μας εστιατόρια για ψάρι;

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Οι επιλογές που έχουμε για φρέσκο ψάρι στην Αθήνα είναι πλέον πολλές και καλές. Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23

TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια που ξέρουν από καλό κρέας

Ποιο κομμάτι είναι το flank και ποια η διαφορά του με το rib eye; (καμία σχέση..) Πόσο πρέπει να ψηθεί ένα τέλειο κομμάτι skirt για να αναδειχθεί η νοστιμιά του; Τα ερωτήματα είναι πολλά και το ενδιαφέρον της πόλης μεγάλο γύρω από θέματα εξελιγμένης κρεατοφαγίας.

TASTY AWARDS 23. Τα αγαπημένα Bar & Wine Restaurants της πόλης

Ο συνδυασμός φαγητού και ποτού είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Τα Bar & Wine Restaurants της Αθήνας είναι πλέον πολλά και καλά, με ψαγμένες επιλογές τόσο σε φαγητό όσο και ποτό. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας.

TASTY AWARDS 23. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι "Ιταλοί" της πόλης;

Στην Ελλάδα αγαπάμε πολύ την ιταλική κουζίνα. Τα antipasti, οι insalate, τα tiramisu πηγαινοέρχονται στα τραπέζια της πόλης και μάλιστα πλέον βρίσκονται σε πολύ καλό -ιταλικό μπορούμε να πούμε- επίπεδο. Δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε!

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Η ελληνική κουζίνα σήμερα είναι στα καλύτερα της. Εντός και εκτός Ελλάδας.Ποιοι είναι λοιπόν οι σεφ που την πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω; Δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε.

TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Τα ξενοδοχεία της πόλης επενδύουν όλο και περισσότερο στα εστιατόρια τους. Η εποχή που η καλή θέα ήταν αρκετή και το περιεχόμενο του πιάτου ερχόταν σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς απολαμβάνουμε -γεύσεις και θέες- αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε!

TASTY AWARDS 23. Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης!

Υπάρχουν ορισμένα εστιατόρια που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους, για τους πειραματισμούς τους και την προσπάθεια τους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Εμείς απολαμβάνουμε, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23.

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που ορίζουν την εμπειρία του dining σε ένα εστιατόριο και την καθιστούν "fine"; Την απάντηση έχουν τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κατηγορία των Tasty Awards. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας ;)

TASTY AWARDS 2023!

Η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας στην πόλη ξεκινάει και πάλι

Τι είναι τελικά αυτό το Line για το οποίο μιλά όλη η Αθήνα

Το τολμηρό project των Βασίλη Κυρίτση, Νίκου Μπάκουλη και Δημήτρη Νταφόπουλου είναι ένα ινστιτούτο γεύσης εν τη γενέσει του.