Follow us

Kαπνιστά ψάρια που έχουν μεγαλώσει στα νερά του Ταϋγέτου!

Καπνιστός σολομός ελληνικής εκτροφής, τα πολύτιμα αβγά του και άλλες ψαρολιχουδιές που αναβαθμίζουν το τραπέζι μας…

Kαπνιστά ψάρια που έχουν μεγαλώσει στα νερά του Ταϋγέτου!

Η G-fish της οικογένειας Γεροντίδη έχει μια ιστορία 50 χρόνων στην ιχθυοκαλλιέργεια και συνεχώς εξελίσσεται με νέα προϊόντα, που προέρχονται από ψάρια δικής τους εκτροφής. Πρόκειται για μια κάθετη μονάδα που εκτρέφει, επεξεργάζεται και διαθέτει πέστροφα, σολομό, οξύρρυγχο, φρέσκα και καπνιστά, αλλά και διάφορα deli με βάση αυτά τα ψάρια.

Σαν παράδειγμα, ο καπνιστός σολομός που δοκιμάσαμε έχει πολύ καλή υφή, ισορροπημένο κάπνισμα, βουτυράτη, σχετικά ήπια και νόστιμη γεύση. Καπνίζεται, όπως και τα άλλα ψάρια τους, με παραδοσιακή μέθοδο, σε χτιστούς φούρνους, αποκλειστικά με ξύλα οξιάς.

Kαπνιστά ψάρια που έχουν μεγαλώσει στα νερά του Ταϋγέτου!

Τα νερά παίζουν ρόλο στη νοστιμιά των ψαριών; Μα, φυσικά! Κι εδώ μιλάμε για νερά πηγών, στον Άγιο Μάμμα Ταϋγέτου, ακριβώς εκεί που βρίσκεται η μονάδα του Γιάννη Γεροντίδη. Επιπλέον, όπως μας λένε, χρησιμοποιούν βιολογικές τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Στα προϊόντα που θα αναβαθμίσουν οποιοδήποτε τραπέζι μας -ορισμένα και το σαρακοστιανό-, θα βάλουμε όλα τα καπνιστά ψάρια τους -σολομό, πέστροφα, οξύρρυγχο-, το μπρικ (αβγά σολομού), τον μαρινάτο σολομό και την πέστροφα, τα αλείμματα σολομού και πέστροφας για νόστιμες μπρουσκέτες και το ιδιαίτερο καπνιστό συκώτι σολομού σε βαζάκι. Η G-fish βγάζει και φρέσκα ραβιόλια με γέμιση καπνιστού σολομού και πέστροφας.

G-fish , Καστόρι Λακωνίας, τηλ. 27310 26164 www.g-fish.gr

Επίσης...

Περισσότερα από