Υλικά
1 κ. κρέας από κατσίκι (γίνεται και με αρνί) Υλικά
4 κ.σ. τοματοπελτέ λιαστό μηλέικο (ή 5 κ.σ. άλλο πελτέ)
1 1/2 φλ. τσ. ε.π. ελαιόλαδο
1 μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κ. πατάτες καθαροσμένες θυμάρι ή ρίγανη ή δεντρολίβανο (ανάλογα με το άρωμα που θέλουμε να δώσουμε, αλλά δεν πρέπει να καλύπτει τη γεύση του πελτέ)
Aλάτι, πιπέρι (αλάτι θα χρησιμοποιήσουμε μόνο αν βάλουμε κοινό πελτέ, ο μηλέικος είναι αλμυρός)
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί προσέχοντας να κατανεμηθεί ομοιόμορφα ο πελτές.
Τα τοποθετούμε σε γάστρα και αφήνουμε να μαριναριστούν 3-4 ώρες.
Προσθέτουμε αρκετό νερό και κατόπιν ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 2μιση - 3 ώρες.
Ιδανικότερο το ψήσιμο σε ξυλόφουρνο.