Υλικά
1 φλ. ψαχνό από βραστό ή ψητό κοτόπουλο ή γαλόπουλο σε κομματάκια Υλικά (για 3 σάντουϊτς)
1 μεγάλο σφιχτό μήλο
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
½ φλ. σέλινο ή σέλερι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κάρυ
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μαρουλόφυλλα
6 φέτες ψωμί πολύσπορο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε μπολ το κοτόπουλο, το γιαούρτι και το κάρυ.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες.
Όταν πρόκειται να φτιάξουμε τα σάντουϊτς, καθαρίζουμε και ξεσποριάζουμε το μήλο, το κόβουμε σε κομματάκια και το ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.
Ρίχνουμε το μήλο και το σέλινο ή το σέλερι στο κοτόπουλο.
Απλώνουμε ένα παχύ στρώμα από το μείγμα του κοτόπουλου στις μισές φέτες ψωμιού, βάζουμε από πάνω μαρουλόφυλλα και σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
Α.Τ.