Υλικά
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΥλικά
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
400 ml σόδα αναψυκτικό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
κοσκινίζουμε το αλεύρι με την μπέικιν πάουντερ και το αλάτι σε μεγάλο μπολ.
Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τη σόδα και το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε τα υγρά στο αλεύρι και ανακατεύουμε.
Αυτό το κουρκούτι είναι κατάλληλο για λαχανικά σε μπουκιές, για μπακαλιάρο παστό και για όλα τα φιλέτα ψαριών.